Vad är Peel-och-Stick Wall Decor?

Peel-och-stick vägg Inredningen är löstagbar vägg konst i form av dekaler och gränser. Den färgstarka bitar kan pressas mot praktiskt taget alla slät vägg och sedan lätt tas bort utan rester eller skada. Tanken av skal-och-stick vägg dekor är att lägga till färg och mönster på väggar med lätt att tillämpa ett klistermärke på en anteckningsbok täcka. Detta skal och sticka alternativ för väggar är ett ofta uppskattat av hyresgäster, studenter på college dorms och andra som är normalt inte tillåtet att måla sina väggar, men vill lägga till färg och design på andra sätt. Plus, finns det ingen anledning att bråka med färg och tillbringar mycket tid dekorera väggar.

En del skal och sticka vägg mönster är gjorda i svart och vitt i grafiska mönster. Dessa kan vara intrikata mönster som paisley eller utformad som utarbeta smidesjärn arbete. Dessa gränser och dekaler kan lägga krävs mönster till en svart och vit färgsättning, men får se alltför tydligt om färg tillsammans med mönstret är vad som verkligen behövs i ett rum. De svarta och vita skal och sticka bitar vägg dekor verkligen kunde lägga dramatik när de placeras på ett djärvt färgad vägg.

Några tillverkare av skal och sticka vägg inredningen bara göra enkla geometriska former som cirklar, trianglar och kvadrater. Formerna är vanligtvis tillgänglig i många olika färger och storlekar och tanken är att skapa intressanta abstrakt utseende genom att kombinera former i design. Om formerna är semi-transparent, överlappande olikfärgade bitar kan producera mer avancerade mönster.

Det finns många roliga skal och sticka detaljerade mönster som blommor, seriefigurer och djur speciellt anpassade för barnens rum. Det är möjligt att skapa ett tema utrymme för barnen att använda skal och sticka dekor. Det finns många uppsättningar av skal och sticka motiv som finns idag såsom rymdteknik och Sea Life. Det bästa är att även små barn kan hjälpa slät på skalet och sticka vägg inredning så att de kan ha en känsla av att kunna hjälpa dekorera sitt eget rum.

Flyttbar vägg dekor kan verkligen lägga till nya liv i alla rum. Till exempel kan en enkel gräns och några dekaler vägg göra en tvättstuga titt klar. Även några söta skal och sticka mönster på väggen i en förskola kan få det att se dekorerat om färger och temat samordna med andra tillbehör såsom sängar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.