Vad är Multiple Listing Service?

En multipel förteckningsservice eller MLS en databas fylld med detaljerad information om fastigheter till salu. Denna information är tillgänglig för licensierade fastighetsmäklare som betalar en medlemsavgift inte bara för att få denna information, men att lägga till sina egna listor också. Multipel förteckningsservice är en viktig resurs för fastighetsmäklare som räknas allt som finns att veta om de flesta av de fastigheter till salu i deras område, oberoende av fastighetsbolaget enligt vilken det är noterat. På grund av detta, en fastighets professionella kan sälja en fastighet annan fastighetsmäklare har listat och delats upp i provision.

multipel förteckningsservice är också fördelaktigt för husägare som sätter sitt hem till försäljning. Genom att ha en mäklare in i hans hem i multipel förteckningsservice, kan han vara säker på att inte bara hundratals fastighetsmäklare kunna se sin egendom, men tack vare Internet kan hem asylsökande visa fastigheten också. Eftersom bostäder säljs med ägaren (FSBO) inte säljs med hjälp av en fastighetsmäklare, vilka inte ingår i en gemensam lista tjänst.

För de flesta fastighetsmäklare är multipel förteckningsservice den enda resurs som de använder för att hitta fastigheter till salu. Det är också intressant att notera att egenskaper som anges genom multipel förteckningsservice säljs till ett betydligt högre pris än de som inte är det. Eftersom bostäder är noterade på flera förteckningsservice så snart de är upptagen med mäklaren, är de sålde snabbare än om de bara släpps ut på marknaden och säljas av ägaren.

När ett hem skrivs in i multipel förteckningsservice, finns mer information än den som finns i den Söndag platsannonser. Till exempel, när ett besök en webbplats att använda sig av multipel förteckningsservice kan man förvänta sig att hitta kostnaden för fastigheten, ett fotografi av fastigheten, antal sovrum och badrum, vad andra rum i hemmet ingår, storleken på rummen, alla bekvämligheter såsom en pool eller luftkonditionering, och storleken på fastigheten. En virtuell tur, en kort film som visar de flesta i huset, kan även finnas tillgängligt.

Oavsett om du vill köpa eller sälja, skulle det vara i ditt bästa intresse att värva hjälp av en fastighetsmäklare som har tillgång till flera notering tjänsten. Ja, du måste betala en provision till mäklaren, men sedan hem anges genom en multipel förteckningsservice sälja för mer pengar, tycker du inte det är värt det?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.