Vad är Jordvärme Hem Uppvärmning?

Geotermisk uppvärmning av bostäder är ett sätt att använda geotermisk energi för att värma ett hem, eller åtminstone delvis värme ett hem. Även om det finns höga initiala kostnader på grund av installationen av systemet, tiden dessa kostnader kan betalas genom besparingar i gas-och elräkningar. Även geotermisk uppvärmning av bostäder är en relativt ny process, den har fångats på många områden, särskilt med nya hem eller byggnadskonstruktion.

Jordvärme hem uppvärmning fungerar genom att värmen finns i marken och överföra den till ett hem. Även om marktemperaturen är mycket varmare än lufttemperaturen i de flesta vintern platser, kommer det troligtvis ändå inte tillräckligt mycket värme för att de flesta människor känner sig bekväm. Traditionell uppvärmning gör ofta upp resten av skillnaden. Däremot har det traditionella värmaren inte arbeta så hårt eller så länge att göra det.

Det fungerar genom att bygga en slinga under marken i närheten av hemmet för att utvinna värme. Detta kan göras med hjälp av vatten, som tar temperaturen på omgivningen och sedan pumpas upp. Värmen ur vattnet och det är sedan skickas tillbaka ner i marken. Detta är en kontinuerlig slinga process.

De miljömässiga fördelarna med geotermisk uppvärmning av bostäder är mycket lätta att se. Det finns ingen förbränning av fossila bränslen eller användning av andra icke förnybara bränslen, förutom el som behövs för att driva värmepumpen. Med några föroreningar som skapas, är användningen av geotermisk uppvärmning av bostäder ett populärt val för dem som är miljömedvetna och oroar sig för sina koldioxidavtryck.

De ekonomiska fördelarna med geotermisk uppvärmning av bostäder är svårare att förutsäga, helt enkelt på grund av installationskostnaden. I allmänhet kan installationen köra så lite som ett par tusen dollar till mer än 10. 000 dollar amerikanska dollar (USD). Det beror på var din egendom, enkel borrning och de räntesatser som betalas till lokala arbetare. I allmänhet är det tänkt att systemet kan spara någonstans mellan $ 400 och $ 1,000 per år normalt, vilket gör ett nettosparande möjligt i mindre än ett decennium.

Även geotermisk uppvärmning av bostäder är ett dyrt vid första Det är ett mycket enklare process om det sker vid ett hem byggs. För dem som söker ett köpa ett nytt hem, be byggaren om ett geotermiskt system erbjuds. Om inte kan en privat entreprenör kunna tas in för att arbeta vid sidan av hem byggentreprenör att dra ner på kostnaderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.