Vad är Franska Dörr Kylskåp?

franska dörr kylskåp är uppkallade efter de arkitektoniska struktur franska dörrar. Franska dörrarna är dubbelrum eller uteplats dörrar som öppnar och stänger i mitten med två handtag. En fransk dörr kylskåp är ett kylskåp med samma egenskaper franska dörrar. Den har också en botten frys dörr med ett separat handtag.

franska dörr kylskåp är ganska ny när det gäller apparater eftersom de inte bli allmänt tillgängliga för försäljning fram till 2005. Den största fördelen med en fransk dörr kylskåp är att endast en sida av kylskåpet behöver öppnas samtidigt. De flesta av dessa typer av kylskåp har glashyllor som körs hela bredd kylskåpet. Naturligtvis krävs det organisation att veta vilken sida av kylskåpet önskad Maten är undvika att öppna båda dörrarna på en gång. Det finns en liten energibesparingar som skapats genom att ständigt öppna bara en dörr för att komma till franska dörren kylen i stället för två.

En fransk dörr kylskåp kan ha en eller två nedre lådor frys. Botten fryslådor ge enklare tillgång till livsmedel än många kylskåp med frys på sidan, men vissa människor föredrar tillgång tillåts av traditionella kylskåp med en topp frys avsnitt. Lagringskapaciteten för fransk dörr kylskåp med nedersta lådan frysar många vara lite mindre än överdelen frys kylskåp typ. Men om livsmedel organiseras väl, kan de vara lättare att komma åt än frys objekt som lagrats i toppen eller sidan frysskåp kylskåp. Även den typ av fransk dörr kylskåp med två lådor längst ner frys möjliggöra bättre organisation, eftersom sådana saker som kött kan placeras i en låda, medan livsmedel som grönsaker, kan frukter och desserter förvaras i den andra frysen lådan.

Is och dispensrar vatten ingår på de flesta franska dörr kylskåp. En typisk fransk dörr kylen har fyra hyllor som passar hela bredden på kylskåpet, plus två tydliga akryl frukt-och grönsakslådor skarpare under hyllor. De glashyllor brukar justerbara och det finns kylskåpsdörren förvaringsfack precis som i traditionella kylskåp dörrar. Den nedre frys lådan har separat dörr tillgång så att ingen av kylskåpet franska dörrar måste vara öppen för att komma till frysen. Rostfritt stål franska dörr kylskåp är väldigt populära, men svart och vit och off-white-modeller är också tillgängliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.