Vad är Ergonomisk Garden Tools?

medan trädgårdsarbete är ett bra sätt att hålla dig i form, kan det vara särskilt svårt på en rygg och andra muskler. Detta kan förvärras med åldern. Men öva korrekt ergonomi i trädgården kan bidra till att upprätthålla både hälsa och produktivitet. Detta innefattar användning av ergonomiska trädgårdsredskap.

Trädgårdsredskap, som spadar, krattor, mm, ska alltid användas med försiktighet. Använda ergonomiska trädgårdsredskap kan minska obehag och trötthet i samband med trädgård uppgifter. De kan också minska skador orsakade av kumulativa skador Disorder, eller CTD, som kan komma till stånd genom repetitiva aktiviteter. Kumulativ Trauma Disorder kan innefatta villkor som t. ex. tendinit,

vita fingrar syndrom och karpaltunneln.

En bra trädgård verktyg är nödvändigt för att minska skador. Ergonomiska trädgårdsredskap finns med just detta i åtanke. Det finns verktyg med vadderade ergonomiska handtag och texturerat grepp för enkel hantering och komfort. Ergonomiska trädgårdsredskap med upprätt handtag finns också och bra för att stabilisera svaga handleder. De med löstagbar armstöd tillgodose personer med arm skador. Det är ergonomiska trädgårdsredskap, som stoppade reversibel kneelers, som har armstöd som gör att stiga upp och ner mindre stressande.

Det finns verktyg med justerbara handtag som enkelt kan anpassas till en höjd också. Dessutom finns ett antal verktyg med utdragbara handtag för att nå svåra områden. Stående utsäde och plantageägare glödlampa, som liknar stora trattar, låt trädgårdsmästare för att plantera sina grödor utan lutade, vilket minimerar ryggskador. En annan ergonomisk trädgård verktyg som eliminerar framåtböjd eller böjer är trädgården caddie. Detta verktyg är särskilt lämpad för användning i en sittande ställning.

En bra ergonomisk trädgård verktyget är också lätt för enkel användning. Spadar, krattor och övriga lätta trädgårdsredskap lektion chanserna för ansträngning. Lätt beskärning verktyg är tillgängliga i både vänster och högerhänta typer. Lätta slangar och utvidgningar göra vattning lättare. Istället för att använda obekväma skottkärror, vilket kan leda till ryggbesvär, ergonomiska trädgårdsredskap även lätta trädgård kärror. Det är lätt att manövrera och innehålla extra ankomst-och avgångstider för att verktyg, minimera resor fram och tillbaka.

Andra ergonomiska trädgårdsredskap omfatta handled vakter som behåller korrekt justerad. Förutom att minska blåsor och andra skador sidan, ergonomisk trädgård handskar gräns hand trötthet och maximera greppstyrka. Ergonomisk förkläden speciellt konstruerade för transport av handverktyg hjälper till att minimera promenader och bockning. De kan även hålla vatten på flaska så trädgårdsmästare kan förbli släckt när de utför trädgård uppgifter.

Ergonomiska trädgårdsredskap syftar till att göra trädgårdsarbete uppgifter enklare. De tillåter trädgårdsmästare att upprätthålla en god hållning när de utför trädgårdsarbete sysslor. Ergonomiska trädgårdsredskap hjälper till att minimera ansträngning och stress som i slutändan kan leda till skador.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.