Vad är Dual Sensor Brandvarnare?

Dubbla sensor brandvarnare finns brandvarnare som använder två olika detektionsmetoder för att identifiera bränder. Många brandsäkerhet organisationer rekommenderar installation av dubbla larm sensor rök eftersom de täcker en lång rad bränder, vilket gör dem mycket säkrare än enstaka sensor alarm. Som med alla rök eller brandlarm, bör du kontrollera din brandvarnare och byta ut sina batterier minst två gånger om året. Många vill göra det när tiden ändras, eftersom detta vartannat fall redan behöver människor att ändra sina klockor och justera andra tidsbestämda hushåll enheter.

inälvsprodukter av en dubbel sensor brandvarnare innehålla en fotoelektrisk sensor och en jonisering sensor. Fotoceller är mycket bra på att upptäcka långsamt pyrande bränder som bränder som startar i madrasser, soffor, mattor och draperier. En jonisering sensor kan upptäcka ett plötsligt utbrott av eld som ett fett brand. Den kombinerade sensorer arbeta tillsammans för att uppmärksamma folk att rökiga förhållanden och bränder.

Den fotoelektriska brandvarnare i dubbel sensor brandvarnare användning strålar av ljus för att upptäcka rök och bränder. Under normala förhållanden, en lysdiod skapar en ström av ljus som kan läsas av brandvarnaren sensor. I rökiga förhållanden, när partiklar börjar skymma balken avger sensorn en signal som visar att ljusstrålen har brutits sönder, vilket tyder rökig villkor eller stora mängder partiklar i luften.

Ionization brandvarnare i dubbla larm sensor rök använda en liten mängd radioaktivt material att skapa ett ledande kammare. När ledningsförmåga nivån av kammaren förändringar, som kommer att hända när röken fyller luften är brandvarnaren utlöses. Eftersom dubbla sensor brandvarnare innehåller små mängder av radioaktivt material bör konsumenterna hantera dem noga och de bör undvika att öppna brandvarnaren, om möjligt. En dubbel sensor eller jonisation brandvarnaren bör också ordentligt bortskaffas, helst i ett avfall center som hanterar farligt material.

När du installerar dubbla larm sensor rök, försök att installera en brandvarnare i varje sovrum, att se till att slipers kommer att vakna i händelse av en brand. Brandvarnare bör installeras på varje våning av en struktur, och du kanske vill undvika att i brandvarnare för nära köket, för att undvika falsklarm som kan utlösas av utbrändhet lycklig kockar. Det är också en bra idé att fortsätta arbeta och fulladdat brandsläckare på varje våning, och du kanske vill överväga att installera säkerhet belysning som kommer att fungera i händelse av en brand för att säkerställa att de åkande i en struktur kan få ut utan problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.