I Fastigheter, Vad är en Short Sale?

Det finns få alternativ för villaägare när de står inför avskärmning. Eftersom avskärmning oundvikligen ärr en husägare kreditvärdighet under många år, någon som söker vägar för att förhindra utestängning bör undersöka möjligheten att en fastighet kort försäljning. I princip innebär en kort försäljning en långivare som går med på att ta mindre än vad som betalas på en inteckning. Även om det innebär ett visst mått av extra arbete, kan det vara en vinnande situation för både husägare, långivare och slutligen en köpare.

När en långivare står inför ett stort antal utmätningar, börjar deras finansiella hälsa försämras. De arbetar med att göra lån pengar stängning och underhåll dem. Äga för mycket fastigheter stoppar en långivarens flödet av pengar, förutom kostar en långivare ytterligare advokatkostnader. Även om alla långivare inte kommer att vara villiga att delta i en kort försäljning, är det värt ett försök för villaägare står inför utmätning.

För att komma ifråga för en kort sälja, måste husägare uppfylla vissa kvalifikationer. Inteckning betalningar skall sent eller långivaren måste redan har startat före avskärmning process. Om ett problem är att tvinga en husägare i en utestängning kan de uppfyller kraven för en kort försäljning så länge svårigheter kan dokumenteras i detalj. Dessutom kan långivaren begära kopior av husägare bank påståenden och tillgång att kontrollera om det finns några tillgängliga medel för att betala skulden.

En annan faktor är inblandade i en kort försäljning är det nuvarande värdet av den . Ett hem som har ett marknadsvärde som är mindre än vad som betalas på hemmet är en kandidat för en kort försäljning. Marknadsvärdet oftast bestäms av grannskapet comparables och dokumenteras genom en bedömning.

När en kort försäljning är möjlig, är det bäst att kontakta en mäklare som har erfarenhet med fastigheter blankning. En kunnig mäklare kommer att kunna vägleda en husägare genom en framgångsrik försäljning. Det kan också vara nödvändigt att tala med en revisor eller inkomstskatt professionella för att undersöka eventuella skattemässiga konsekvenser. Även om alla dessa steg följs, kom ihåg att en kort försäljning fortfarande kan dyka upp på en kreditupplysning under flera år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.