Hur väljer jag det bästa Pine sängen?

Välja bäst furu säng för ditt sovrum eller ett extra rum är en process som bör tas upp med ett öga för detaljer, proportioner och kostnad. Med så många alternativ som finns idag kan det tyckas vara en skrämmande uppgift att fatta ett beslut om inköp av en säng. Här är några tips på hur man utvärderar olika sängar och skapa tall sovrummet ser att du söker.

En av dina första beslut har att göra med storleken på sängramen att rummet rimligen kan rymma. Även om sängen är normalt i fokus i varje sovrum finns det ett behov av att kontrollera att en möbel gör det omöjligt att flytta runt i rummet bekvämt. Av denna anledning måste du tänka på vad andra möbler kommer att finnas i det utrymme och ge utrymme för att enkelt gå runt till varje bit utan att behöva vända i sidled.

Mindre sovrum är mer benägna att ta emot en tall dubbelsäng istället för en drottning eller kung säng. Större lokaler kommer att möjliggöra användning av större furu sängar utan att ge intryck av att vara overstuffed. Om två syskon delar på utrymmet och rummet är något mindre, överväga möjligheten att använda vertikalt utrymme och går med furu våningssäng behålla rummet inredning i rätta proportioner.

Design är också en faktor i ditt beslut om vad som är den bästa sängen för ditt utrymme. För stora rum och ett mer rustikt eller annan tillfällig känsla, kan du gå med design som funktion chunky sänggavlar och fotbräden. Mindre rum kommer att bli bättre serveras med tydligare och mer blygsam sänggavlar, och kan se bättre ut om det inte fotstegskontakt alls. Precis som i storlek är det viktigt att hålla designen i förhållande till rummet om du vill uppnå ett enhetligt utseende som inte verkar vara trångt.

finish på träet i sig är också viktigt. Många väljer en tall säng som har en naturlig finish, vilket gör att ljuset träfibrerna att lysa igenom. Men du kan också gå med sängar som har en mörkare fläckar eller avslutas, kanske till och med en lack som är förseglad med en lack. Ditt val av finish arbetar med alternativ på storlek och utformning, vilket hjälper dig att välja en tall säng som är i linje med inredning i rummet. Som en allmän regel, inredning som är mer avslappnad kommer att kräva en tall säng finish som är mer naturligt.

Som med många stora inköp, kostnad också en viktig faktor att beakta när man väljer en tall säng. Tänk på att även om det är möjligt att köpa billiga bäddar, får de eller inte får äga upp till års användning. Om du inte har råd med en väl utformad sängram, kan du överväga att hitta en äldre furu säng som är i behov av fordonsreparationslackering. Chansen finns att du skulle spendera inte mer än det skulle ta att köpa en mindre säng, men skulle sluta med en möbel som skulle vara många fler år.

Om ingenting annat fungerar kan du överväga att bygga en tall säng efter dina önskemål. För människor som är händig med verktyg, finns det ett antal planer som kan användas för att bygga en säng som är en idealisk storlek och allmän utformning. Även om du inte vill göra jobbet själv, kan det vara värt din tid att hitta planer som är idealiska för dina behov och tala med en lokal hantverkare. Slutresultatet skulle kunna vara en säng som är lite unik och exakt vad du vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.