Hur väljer jag det bästa Dust Mop?

När du väljer en damm mopp är det bäst att överväga dina behov. Damm moppar finns i flera varianter. De typer av damm moppar är: loopas slut, microfiber, klippa slut och säkert på moppen ramen med ett klipp eller slips stil. Det finns också olika material som används för att göra damm moppar. Vissa är bomull, och andra är tillverkade av blandade material. Oavsett stil eller material varje mopp fungerar annorlunda, och varje moppen är gjord för att passa vissa behov.

Hushållens moppar är i allmänhet tillverkade av bomull, och de är de billigaste typen av mopp. De kan tvättas, och de plockar upp små bitar av skräp och ludd. Bomullsblandning damm moppar erbjuda ett mer hållbart val som är idealiska för allmän fastighetsskötsel arbete och vårdcentraler. Blend moppar är också tvättbara och inte ludd som bomull gör.

En loopas slutet damm mopp ofta har en lång annons rektangulär huvud, men det kan också ha lång och loopas bomull delar som fungerar bäst för stora områden. Den utskjutande delarna från huvudet är loopas och sys igen så att moppen mer yta för att plocka upp smuts. Denna typ av mopp inte har lösa trådar, så kommer längre, vara mindre sårbara för trassel, och tål tvätt bättre.

Klipp moppar slutet damm är inte avsedda för tunga jobb. De är mer ekonomiska och mindre hållbara än öglelugg slut. De täcker en mindre yta när den används för rengöring, men på grund av sin skära ändar, kan plocka upp finare partiklar från golvet. Skär slutet moppar kommer i två stilar-sytt och tuftade. En frans är sydd i centrum för ytterligare täckning för de sys stil. Den tuftade stil ingår ett kluster av trådar som är grupperade tätt tillsammans. Snittet slutet mopp kan inte tvättas i tvättstugan, eftersom det kommer striden och riva upp.

slips stil damm mopp är fast vid ramen med band på varje sida. Banden säkra moppen huvudet på plats med rosetter. Clip stil moppar använda clips eller snäpper att fästa i sidorna av moppen ramen. Ett bra bostadsområde moppen är en microfiber damm mopp. De inte plocka upp stora bitar av skräp, men är ett bekvämt val för hög trafik områden som kräver snabb och enkel rengöring. De är lätta att tvättas och inte tenderar att striden.

göra av moppen handtag kommer att bestämma stöd av damm mopp. De vanligaste hantera typer metall spets, gängade, och koniska. Varje stil har ett unikt utbud av rörelse. Vissa underlag är tillverkade av bomull, men syntetiska baksidan blir allt mer populärt eftersom det är snabbare torkning och längre livslängd.

Några andra egenskaper man ska leta efter när du väljer en damm mopp är hållbarhet funktioner. De bör ha förstärkt sömmen på stress punkten på moppen för att öka dess prestanda. De borde ha krympfri stöd som förhindrar krympning om moppen skulle bli blöt. Slutligen letar efter en stabil, hög kvalitet är garn viktigt om på jakt efter en långvarig torka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.