Hur utvärderar jag Landskapsplanering Idéer?

Det finns två stora områden att beakta vid bedömningen landskapsskötsel idéer. Landskapet planer måste vara lämpliga för den livsstil som den enskilde eller familjen som ska använda det utrymme som varje dag. Landskapet utformning måste också vara lämpliga för terrängen och växande förhållandena på platsen. Många fantastiska landskapsskötsel idéer finns, men om dessa två kriterier inte anses innan några ändringar görs, kommer familjen sannolikt inte nöjd med resultatet.

När du använder livsstil kriterier för att utvärdera landskapsskötsel idéer, fråga hur de boende kommer att använda utrymmet. Kommer små barn spela på gården? Om så är fallet, måste utrymme tilldelas för gungor och klätterutrustning, och det kan vara nödvändigt att stängsel området för att skydda barnen från trafiken. Har familj och vänner spela utomhusspel på gräsmattan? Då landskapsskötsel idéer bör omfatta ett stort område med gräs och planteringar bör begränsas till kanterna på gården.

Har familjen tycker om att äta utomhus, grill, eller njuta av en öppen eld? Lämpliga strukturer och fot bör ingå i landskapet design. Är gården främst en plats att koppla av och njuta av frisk luft? Tänk landskapsskötsel idéer som inkluderar noggrant placerade sittplatser.

Hur mycket arbete kommer att vara nödvändigt att behålla planteringar i landskapsskötsel idéer att utvecklas? Om ägarna älskar trädgårdsarbete, inte svaret på den frågan ingen roll. Om inte, bör de välja mellan låg-och sjukvård planteringar eller vara beredda att anlita trädgårdsmästare att bevara naturen design. Äldre trädgårdsmästare kommer få det lättare att ta hand om landskapsarkitektur som inkluderar upphöjda bäddar och planteringar.

Vilken typ av trädgård stil vill ägarna tycker är vackert? Människor som vill ha en engelsk cottage garden sannolikt inte är nöjd med en japansk trädgård, och vice versa. Den estetiska överklagande av landskapsskötsel idéer är väldigt individuellt.

Vilken typ av terräng bör införlivas med landskapsskötsel idéer? På den tiden de stora anlagda trädgårdar flyttade markägare byar och avledas strömmar till skulptera terräng och skapa trädgården till deras drömmar, men de flesta husägare inte har den möjligheten. Eventuella variationer i nivå bör ingå i landskapsplaner och noga övervägas för estetiska potential. Skapa en högre punkt med en berm är en relativt lätt trädgårdsarbete idé.

Vad odlingsförhållanden påverkar landskapsskötsel idéer? Varje anläggning har ett antal krav som ger den bästa tillväxten. Är det utrymme soligt eller skuggigt? Våt eller torr? Är marken sura eller alkaliska? Hur kallt är vintrarna? Ett bra landskapsplanering väljer växter som frodas på webbplatsen.

De bästa landskapsskötsel idéer är ofta en kompromiss. När ägarnas livsstil och estetiska preferenser matchas med de möjligheter som platsen medan trädgården är fortfarande i planeringsstadiet, en tillfredsställande landskap design kommer att bli resultatet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.