Hur kan jag reparera skinnmöbler?

lära sig att reparera läder möbler är ett bra sätt att hålla kvalitetsmöbler för en lång tid. Läder möbler har många fördelar jämfört med tyg möbler. Läder är vattenavvisande, har lång livslängd, inte hålla damm eller lukt, och allmänt ser bättre ju äldre den är.

Det finns tre olika typer av skador som kommer att göra att du behöver reparera skinnmöbler: skärsår, märken och hål. Den typ av reparation som krävs beror på vilken typ av skada och där den förekommer. Du kan lära dig att reparera skinnmöbler skador i hemmet, med lite ansträngning och tålamod.

Cuts till skinnmöbler kan inträffa till följd av en olycka eller ett litet hål som sprider sig. Att reparera en minskning av läder möbler, köpa en läder reparationssats så snart som möjligt. Om möbeln är i bruk, kommer skära expandera.

Följ

instruktionerna på läder reparationssatsen att stoppa skära spridning. Denna typ av kit innebär vanligen en kemisk förening som används på den skära, fylla luckan och säkra kanterna tillsammans. Om du ska reparera läder möbler med ett kit, köp det bästa kit som du kan hitta.

Scuff märken på skinnmöbler uppstår när man trycker något med hårda kanter längs möbler. Att reparera en instegsskydd märke kan du följa samma steg reparera en klippa, eller så kan du injicera substansen i instegsskydd varumärket. Eftersom läder är faktiskt inte skära, allt du behöver göra är att blanda färgen på lädret i fodret för att reparera skinnmöbler.

En punktering hål i läder möbler kräver ett läder reparationssats med lappar av läder . Lädret plåstret ska införas under hålet och reparation sammansatta läggs på toppen. Denna metod ger föreningen något att ansluta sig till och förbättrar utseendet.

När du reparerar skinnmöbler, är det mycket viktigt att börja med en ren yta. Använd sadel tvål eller en läderrengöring att noggrant rengöra området i behov av reparation. Använd inte starka kemikalier, eftersom de kommer att torka ut lädret och kan även ändra färgen på skinnmöbler.

När du är städning läder, inte bara rent en plats, utan hela området eftersom utseendet på lädret kommer att förbättras betydligt. Använd två olika svampar, tvål svamp att tillämpa tvål och skölja svampen att ta bort överskott tvål och rester.

När reparationen är klar, fukta lädret med en läder vårdande kräm för att hålla lädret smidigt och glänsande. Gnid läder balsam i med händerna för de mest effektiva konditionering. Skapa en tidsplan för rengöring och konditionering var sjätte månad efter det att du reparerar skinnmöbler att hålla det se ut som nya.

Tillåt

mycket tid för läder reparation föreningen torka ordentligt innan du använder skinnmöbler. Om du använder en hårtork för att skynda på processen riskerar man fattig qua, som orsakar sprickor i läder reparation substansen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.