Hur kan jag förbereda mig för hotellets gäster?

Om du väntar på hotellets gäster, du vill göra allt du kan för att få dem att känna sig hemma. Det finns inget värre än att vara en gäst i någon annans hem och känna sig uttråkad eller obekväm. Lyckligtvis finns det några saker som du kan göra för att ditt hus gäster känna sig välkomna och bekväma.

Förhoppningsvis

, ditt hus gäster är goda vänner och du vet att deras intressen och hobbies. Detta är särskilt viktigt vid utarbetandet av gästrummet. Rummet där besökarna kommer att stanna bör vara en mysig tillflyktsort, en som de kan dra sig tillbaka och känna sig bortskämd och bortskämd.

Se till att sängen är gjord, med rent lakan. Mattan eller golvet ska vara dammsugas noggrant, speciellt om ditt hus gäster lider av damm allergier. Även damm ytor såsom tabeller och lampskärmar. Om du har tid, ge fönster och speglar en polish för att ta bort damm och fingeravtryck.

Stack nattduksbordet med tidningar och pocketböcker. Om du vet att ditt hus gästernas favorit författare, plocka upp några av de senaste bästsäljarna. Tidningar bör återspegla dina gäster intressen.

Om det finns ett sovrum TV, se till att den fungerar ordentligt och är inte svårt att räkna ut. Om ditt hus gäster vaknar mitt i natten, kommer de inte vill knacka på din dörr för att fråga dig hur man arbetar på fjärrkontrollen. Om det finns en DVD-spelare i rummet, kanske lämnar en del av besökarnas favoritfilmer med det. En kortlek eller en backgammon set kan också vara ett roligt sätt att passera tiden.

Fyll en vas med dina gäster "favorit blommor och ett fat med deras favorit godis. Utelämna doftljus och en bok av tändstickor. De kommer att se till att vara tacksam för alla "hemtrevliga" berör.

Gästen bad bör också vara rent och lagras med mycket vikta handdukar och tvättlappar. Lämna oöppnad tvål, duschtvål, schampo, balsam, bubbelbad och tandkräm inom nära räckhåll. En hårtork, extra tandborstar, rakhyvlar för engångsbruk och andra dagligvaror badrum bör också lämnas ut för ditt hus gästernas bekvämlighet.

Håll ditt hus gäster i åtanke när du handlar för mat och dryck. Stock favorit tilltugg i skafferiet och ta reda på vilket vin, juice och flaskvatten de åtnjuter bäst. Innan ditt hus gästerna kommer, fråga om de har några födoämnesallergier. Om så är fallet är det bäst att hålla dessa livsmedel borta från dem under hela vistelsen.

Hojta till tidskrifter, tidningar och videofilmer på ett område som är lättillgänglig. Ditt hus kan gästerna inte fråga dig om dessa saker, men de kommer att uppskatta att ha dem ändå. När hotellets gäster kommit för att stanna, kan de små personliga detaljerna dem att känna sig hemma. De är noga med att komma i kontakt med din omtanke och kommer säkert att gengälda i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.