Hur kan jag Steam Clean My Mattor?

Med tiden mattor börja samla smuts djupt i mattan fibrer. Detta kan leda till damm ansamling, mögel och mögel som kan förvärra allergier samt orsakar mattan för att se och lukta obehagligt. Professionell städning tar ofta ut stora summor för djuprengöring av mattor, men det är också möjligt för dig att rengöra din mattor själv med hjälp av en matta ångbåt. För lite trafik hushåll, rengöring med ånga en gång om året till två år rekommenderas. För hög trafik hushåll, kan du behöva rengöra så ofta som var tredje månad.

De flesta professionella mattor och rengöring föreningar är överens om att rengöring med ånga är det bästa sättet att få smuts ur en matta. En rengöring med ånga maskin blaster mattan med en stråle varmt vatten och därefter vakuum vatten och smuts upp. Rengöring med ånga lossnar smuts som har mark i mattan och också tar bort mögel och sporer mögel. Om du använder en ångbåt ofta kommer det att hålla din mattor luktade färsk och i god form.

Om du har en massa barn och djur, kanske du vill överväga att köpa en matta ångbåt för rengöring med ånga dina mattor . Matta ångkokare varierar i pris, men det är möjligt att få en någorlunda billig modell, särskilt om du söka en som används. De flesta ångtvättar använda ett lösningsmedel förutom ånga, och om du är orolig för tunga kemikalier på din matta så kanske du vill hitta en modell som är förenlig med biologiskt nedbrytbart och barnvänlig rengöringsmedel.

Om du är rengöring med ånga mindre ofta, är det långt mer kostnadseffektivt att hyra en ångtvätt. De flesta områden har ångtvätt hyra tillgänglig och du kan oftast få en dags hyra till låg kostnad. I vissa fall, den specialiserade rengöring med ånga tvål kommer att ingå i hyran.

Att göra ett bra jobb rengöring med ånga dina mattor, börja med att ta bort så mycket möbler från rummet som möjligt. Helst vill att du ska tömma ut i rummet. Då, vakuum och plats rengöra mattan, ta bort uppenbara fläckar från mattor. Därefter kan du ta ut mattan ångbåten, efter tillverkarens anvisningar för att blanda vatten och rengöringsmedel. Det rekommenderas att endast ett pass göras medan dispenseras ånga, eftersom du inte vill få mattan för blött. Låt mattan att helt torr innan du byter möbler. Det är bäst att ånga rengöra på sommaren när man kan lämna fönster öppna för ventilation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.