Hur kan Decluttering Benefit mitt liv?

en rörig hemma eller på kontoret kan göra dig stressad och oorganiserad, tillsammans med orsaka andra problem i ditt liv. Till exempel, om ditt skrivbord är rörigt kan du förlora räkningar som ska betalas eller glömmer viktiga arbete som behöver göras. Decluttering det utrymme man bor och arbetar i kan ha många fördelar i ditt liv.

Det bästa är att först börja med att fastställa var du måste declutter. Vissa människor är snyggt på alla områden i livet utom för en liten yta. Detta utrymme kan vara ett rum i ditt hem, din bil, eller kanske bara en låda på skrivbordet där du kan utsätta objekt du inte vill handskas med. Om du vet var du behöver för att börja arbeta, kommer uppgiften sannolikt verkar mer hanterbar-även om det visar sig vara din hela huset.

Det finns många sätt att börja decluttering. Du kan köpa någon form av organisatoriska system för en garderob eller ett kök, eller något så enkelt som en låda avdelare för skrivbordet. Det viktiga är att ha en klar plan.

Decluttering kommer att gagna ditt liv i ett antal olika sätt. Om du har ett organiserat skrivbord eller på kontoret, kommer du att kunna fokusera på det arbete som behöver göras. Du kommer att ha en klar bild av vad som behöver få gjort i slutet av dagen eller i slutet av veckan och slutföra uppgiften kommer sannolikt förefaller enklare om man inte känner sig överväldigad utan någon aning om var man ska börja. Om du har missat faktura betalningar eller glömmer viktiga datum på grund av en rörig plats, kommer du att kunna klara dig och betala räkningar i tid.

Det är lika viktigt att declutter och organisera ditt hem. När du kommer hem i slutet av dagen bör ditt hem vara en plats där du känner dig bekväm och avslappnad. Om du har möjlighet att städa upp, lägga bort saker, eller till och med börja planera måltider i förväg, kommer du att känna dig mer avslappnad när du kommer hem. Om du tycker att ditt hus känns overstuffed eller att du inte har utrymme för något undan, decluttering genom att bli av gamla saker kan vara en mycket uppfriskande upplevelse.

Du kan välja att donera vissa objekt till välgörenhet, har en loppmarknad, återvinna alla återvinningsbara produkter, och kasta allt som också är sliten vara till nytta. Att bli av med gamla objekt är ett bra första steg när decluttering ditt hem, och andra människor kan dra nytta. När du har kasseras av en del äldre föremål, kommer du att kunna ta upp andra frågor bort, vilket gör hemma eller på kontoret ser renare och mer öppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.