Hur installerar jag en sopor bortskaffande?

När man förbereder att installera en sopor bortskaffande, är det en bra idé att gå igenom alla steg i samband med uppgiften. Detta inkluderar montering alla de verktyg som krävs för att slutföra uppgiften, förbereda arbetsområdet, och testa nya förfogande när det väl är installerat. För människor som står inför denna uppgift men har ingen tidigare erfarenhet med att installera en sopor bortskaffande, här är vad du behöver göra.

En av de första saker du bör förstå är att uppgiften att sätta i en avyttring kommer att bli mycket lättare om det finns två inblandade. Av denna anledning är det en bra idé att ordna i förväg för en vän eller familjemedlem att vara till hands. Om den enskilde vet lite om hur du installerar en sopor bortskaffande, det är allt desto bättre. Kommer dock även den som kan lämna dig verktyg vid rätt tid och bidra till att balansera enheten under installationen vara en stor tillgång under processen.

Med hjälp säkras, kan du vända dig uppmärksam på att samla dina verktyg och förnödenheter. Tillsammans med avfallsbehållaren, behöver du även en längd av styrelse, pressning sax, eltejp och täcker en liten domkraft, hammare, borr, fogsvans, och diverse skruvmejslar och skiftnycklar. Det finns också en möjlighet att du kommer att behöva ytterligare verktyg, baserat på utformningen av den produkt som du installerar. Consult instruktioner som följer med enheten innan du försöker installera ett sopor bortskaffande.

Eftersom avfallsbehållaren kommer att kräva en strömkälla för att fungera korrekt, finns det ett behov att köra kablar till området under diskbänken. Om du inte är en certifierad elektriker, är det bäst spendera pengarna och ha jobbet gjort professionellt. Om du föredrar att hålla sig borta från den elektriska sidan av uppgiften helt och hållet har de elektriker koppla upp ledningarna mellan kraftkällan och sopor bortskaffande. Detta gör det mycket lättare för dig att hantera resten av installationen på egen hand.

Med enheten ansluten till strömkälla, kan du förvandla din uppmärksamhet på den aktuella installationen av enheten. Är att installera en ny sopor bortskaffande genom att ta bort den del av VVS direkt under avloppet. Detta gör att du kan använda domkraft och skär delen av trä för att manövrera aggregatet på plats och koppla den till avloppet. Justera plattformen på domkraft tills enheten är på plats, sedan använda verktygen för att ansluta enheten till både vattenledningar och botten av diskhon s avloppet. Se alla anslutningar är säkra och vattentäta.

För att linje förfogande perfekt med avloppet kommer det sannolikt nödvändigt att ha din assistent blicka in i avloppet från ovan och hjälper dig att mynningen av bortskaffande och avlopp öppnas i perfekt anpassning. Eftersom detta kan kräva in en hand i avloppet för att styra munnen på plats, kontrollera att strömmen är avstängd medan du installera ett sopor bortskaffande.

Många förfogande enheter kommer med en låsring som gör det möjligt att vrida och låsa förfogande och avlopp i synk. Vrida ringen med en skiftnyckel hjälper försegla anslutningen. Det är dock viktigt att notera att vissa konstruktioner använder andra metoder för att göra anslutningen. Innan du börjar att installera en sopor bortskaffande, alltid sortera alla de varor som följer med enheten och se till att du förstår hur man använder dem som en del av installationsprocessen.

På den sista uppgiften i installationen, återställa kraftflödet och testa enheten. Kör vatten i avloppet samtidigt som dumpning i vissa mindre mängd rester till förfogande. Om enheten inte verkar ha några problem att hantera matrester och vattenflödet inte tillbaka upp i vasken, det finns en god chans att du är klar. Kom ihåg att kontrollera under diskbänken för några uppenbara kopplingar till knutpunkterna och dra åt dem vid behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.