Hur installerar jag en Fixtur Flood Light?

Utomhusbelysning är användbara för att ge säkerhet och säkerhet i hemmet, samt att bidra till åtnjutande av varvet, uteplats, och /eller pool långt in på natten. Utomhus översvämningar ljus är ett enkelt och billigt komplement till ett hem: s miljö och värde. Installation av en översvämning armatur tar lite tid, och kräver inga speciella kunskaper.

Efter att ha köpt en fixtur översvämning ljus, en plats för montering måste bestämmas. Stativet bör vara upphöjda för att tillhandahålla effektiva, utbredd belysning, och det bör placeras relativt nära ett tak elektrisk låda. Direkt under ett tak överhäng eller strax skulle vara en idealisk plats för att säkerställa att översvämningar armatur något är skyddad från väder och vind.

När en plats har fastställts, stänga av strömmen till den valda elektriska fält, och , använder rätt spårvidd utomhus kabeldragning, montera kablar till boxen. Vit (neutral) trådar är sammankopplade, svart (hot) trådar är sammankopplade och födde (jord) ledare är sammankopplade. Kontrollera att anslutningar är säkra.

Kör sedan en lång kabel från boxen till platsen för strömbrytare. Spåra den exakta storleken på kopplingsdosa på insidan väggen, klipp ett hål i gips efter konturen. Fisk kabeln från boxen till switch-box öppning.

Vid denna punkt, avgöra om översvämningar armatur skall monteras i, eller på den yttre väggen. Om på väggen, helt enkelt borra ett hål tillräckligt stora för att tillåta tråd igenom, och montera lampan på väggen. Om du monterar fixturen översvämningar ljuset in i väggen, skär rätt storlek hål i väggen, försiktigt så att inte skada invändig ledningsdragning eller ledningar i närheten av hålet och sätt i rutan. I båda fallen, se till att armaturen sitter fast.

Montera inkommande och utgående tråd på insidan byta rutan. Återigen, bifoga vit kabel till vit tråd, svart till svart, och mark till mark. När omkopplaren kablarna är ordentligt fastsatt, kör den utgående kabeln till översvämningar lampan låda, och sedan montera täckplåt till switchen rutan.

Läs tillverkarens instruktioner för kabeldragning lampan att säkerställa en korrekt Trådarna är fästa till rätt kontakter i fixturen. När lampan är ordentligt fast, Täta skarven mellan fixturen rutan och den yttre väggen. Montera täckplåten på armaturen och skruva i glödlampor översvämningar ljus. Vid denna punkt, slå på strömmen igen, testa ljuset och justera den rörliga glödlampan-ägarna som önskat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.