Hur hittar en stud Finder Studs?

Om du vill hänga en bild, installera en bokhylla eller högtalare hylla, sätta upp ett skåp eller avbryta en vägg spegel, men du vill förmodligen testa din drywall att hitta dubbar för maximalt stöd. Vissa människor använder en liten hammare för att peka längs väggen, notering för en förändring i tonen för att hitta reglar. Andra håller en naken lampa mot väggen för att leta efter avslöjande tejpning och spikhuvuden som omfattas av färg. Men det enklaste sättet att hitta reglar är att använda en stud finder.

Det finns två grundläggande typer av stud Finders på marknaden som hittar reglarna med mycket olika metoder. En magnetisk stud finder hittar reglarna genom att reagera på de magnetiska fält som genereras av stål spikar i stud styrelse. En elektronisk stud finder hittar reglarna genom att mäta väggen densitet.

Magnetiska stud Finders är enkla verktyg som innehåller en magnet. Genom att skicka magnetiska stuteriet hitta mycket långsamt över väggen, kan du kontrollera var av stål spikar används för fastsättning av drywall att bultarna. Denna typ av stud finder är mycket billig, men har nackdelar. Du måste flytta stuteriet upphittaren långsamt eller kommer det inte att ha tid att reagera innan de passerar en spik huvud. Enheten måste också röra sig längs väggen på en höjd som tar den direkt över spikhuvuden, eller nära dem. Medan entreprenörer vet ungefär när spikarna bör vara placerade många husägare inte. Detta kan göra med hjälp av en magnetisk stud hitta lite krävande och tidskrävande.

elektroniska stud hitta åtgärder elektrostatiska fält för att hitta reglar. Både Gips och stödja dubbar generera elektrostatiska fält, alla med sina egna densitet signatur. När en elektronisk stud hitta passerar över en stud, en krets i stuteriet upphittaren känner av förändringar av tätare elektrostatiska fältet och tillbaka igen till drywall signatur. Genom att mäta span för förändring, kan enheten lokalisera mitten av stuteriet för dig. Andra modeller en ljudsignal eller funktion LED-lampor så att du vet när du har passerat varje kant stud, så att du kan bestämma stud centrum själv.

Multiscanner stud Finders inte bara hitta reglar utan hitta dolda rör och ledningar som ligger bakom Gips. Detta är praktiskt för VVS och el-arbete, men också gör att du kan undvika att köra bil spikar i ledningar. Detta stud finder hittar också metallreglar.

Elektronisk och multiscanner stud Finders varierar i pris beroende på funktioner, men kan börja så lågt som 10 amerikanska dollar (USD) för en enkel modell på upp till 50 USD eller mer. Mest grundläggande modeller skanna upp till? av en tum (19 mm) in i väggen, men två inställningar som innebär "djup skanning" på upp till tre inches (76 mm) eller mer är också tillgängliga. Stud Finders finns överallt verktyg hem förbättring säljs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.