Hur gör jag Dry Out en fuktig källare?

hantera källare fukt är viktigt för hälsan för alla som bor i hemmet, liksom stabiliteten i strukturen. Om vatten får stå i en källare, kommer att mögel utvecklas och fukten kommer att börja att försämras uppförande. Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att torka ut en fuktig källare, och skydda ditt hem och dina kära.

Din första uppgift är att ta upp bakom den fuktig källare. Om problemet kom beloppet till ett brista vattenpipa, se till att vattenförsörjningen är avstängd och röret repareras innan du försöker att börja bli av källaren vatten. Ta hand om källan till problemet kommer att göra processen med att rensa upp ett mycket enklare.

Sedan öppnar alla ventiler eller fönster som kan finnas längs den övre väggarna i källaren. Uthyrning i frisk luft kommer att bidra till att börja rensa unkna lukten och göra det lättare att vara kvar i rymden medan du rensa upp i röran. Se till att bära en mask medan du är i källaren, eftersom detta kommer att bidra till att begränsa din exponering för allergener eller någon typ av mögel som redan är under utveckling.

Om din fuktig källare Matta måste du dra upp mattan för att till fullo torka utrymmet. Ingen mängd rengöring med ånga kommer att packa upp det vatten som har absorberats in i mattor och de underliggande matta pad. Underlåtenhet att ta bort det våta mattor kommer bara leda till hälsorisker för alla som bor i hemmet. Om du inte klarar uppgiften att utvinna mattan och stoppning på egen hand, anlita någon som kan hantera jobbet.

För människor som har kakel eller färdiga betonggolv i fuktig källare, kommer uppgiften att torka utrymme mycket lättare. Med fönstren öppna och en ansiktsmask på plats, använd en hink och mopp för att suga upp så mycket av stående vatten som möjligt. När majoriteten av vattnet, använda gamla handdukar att torka resten av golvet. Detta gör att du tydligt se om det finns tecken på läckage mellan plattorna.

För att ta itu med en potential för eventuella mögel eller mögel att utvecklas, använda ett rengöringsmedel på golvet och alla delar av betong eller murar tegel som blev berörda av vattnet. En enkel blandning av klorin och vatten kommer att bidra till att sterilisera området. I allmänhet kan bleka och vatten även användas för att torka av träpanel i området utan att skada till limpa. Det är dock städning sheetrock förmodligen inte en bra idé, eftersom vattnet förmodligen dränkta genom materialet. Låta den kontrolleras av en professionell, kallad sheetrock kan bli rippade ut och ersättas.

Se till att rummet är tillräckligt ventileras innan den tillämpar blekmedel. Fans som runt det utrymme för att dra in frisk luft i rummet och utvisa unken luft är mycket viktiga. Dessutom alltid bära ansiktsmask när du använder lösningen i den nu torra källaren. När utrymmet är helt rengjord, inrätta en avfuktare för att arbeta tillsammans med fansen att fullfölja det torkar ut området.

Efter fuktig källare episoden är över, kan det vara en god idé att prata med en källare entreprenör och avgöra om det finns något sätt att vattentäta utrymmet. Även källare tätskikt kan kosta lite extra kan denna typ av skydd till stor hjälp med läckage vid regn och andra frågor som ofta leder till en fuktig källare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.