Är det viktigt att använda Asfalt Sealer?

Det är mycket viktigt att använda en asfalt sealer på din uppfart för att förebygga skador orsakade av solljus, regn och snö. En ny, ej slutet uppfarten kommer att bli bra under några år, men försummar att ansöka asfalt tätningsmassa på ytan av din egendom tillåter vatten att smyga under den porösa ytan. När vattnet fryser, värmer upp, eller mättade marken under trottoaren, kommer du att se sprickor. Ditt enda val vid den tidpunkten skulle vidarebefordra asfalt.

Sprickor i asfalt uppstår när jorden under trottoaren skift av någon anledning. Detta kan vara säsongsberoende förändringar i väder och fuktighet. Asfalt är utformad för att motstå denna fukt, eftersom den har lim hålla samlade ihop materialet. Även fortfarande är asfalt inte släppa in vatten skador, särskilt i en uppfart.

När kallt vatten sjunker in i eller under asfalt, kommer det att frysa när temperaturen sjunker. Frysning vatten expanderar störa klibbighet av lim. Vid någon punkt, vattnet avfrostningar och krymper, sätter strukturella påfrestningar på trottoaren. Pavement får spännet och göra små sprickor eller större sprickor. Det är viktigt att använda asfalt GRUNDPOLISH regelbundet, kanske vartannat år, som ett extra lager av vattentätt skydd.

Naturligtvis asfalt sealer inte mot sprickor orsakade av jordbävningar, men i väst kusten finns det en annan anledning att använda asfalt sealer på din uppfart. Slippery lerjord som finns i väst, i motsats till absorberande sandjord, inte rinna vatten bra. Clay kommer att hålla fukt intill gränsen mellan jord och asfalt, vilket ökar chanserna för att vattnet kommer att infiltrera trottoaren.

En annan anledning du kanske anser att det är viktigt att använda asfalt GRUNDPOLISH är att behålla den ursprungliga, mörka färgen på din uppfart. Den GRUNDPOLISH kommer att hålla din asfalt svart, snarare än att låta solen och trafik tråkigt det till ett blekt grå. Asfalt GRUNDPOLISH kan också stå emot utsläpp från bil olja och andra vätskor underhåll som du inte vill att färga din uppfart.

Om du äger en parkeringsplats, du skulle ha en annan anledning att använda asfalt GRUNDPOLISH . Den ständiga friktionen av däck kommer att bära bort det översta lagret av asfalt. Detta skikt har en hel del gummy petroleum material och inte så många samlade stenar. När den har slitits ut, kommer en urholkning av parkeringen snabbare. En tunnare asfalt är ännu mera sannolikt att spricka, spänne, eller utveckla gropar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.