Vilka träd ger det bästa höstfärger?

höstfärger finns någon plats finns det lövträd-från skogen till bergen och från städer till landsbygd. Titta på träden färg från grönt till lysande röda, apelsiner, och gula är ett tecken på att hösten har kommit och vintern är runt hörnet. Ibland träd har planterats specifikt för sina höstfärger och ibland träden är en del av den naturliga vegetationen i ett visst område.

Pick nästan alla områden i USA, till exempel, och det är oftast gott möjlighet att se höstfärger på en mängd olika träd. United States Forest Service har en lista med över 100 vackra stigar, många som syftade till att ge människor chansen att se bladen skiftande färger via bil. Några av de mest kända stigar där vackra falla lövverk kan ses är Missouri's Great River Road, Tennessees Cherohala Skyway, Colorado San Juan Skyway, Virginias George Washington Memorial Parkway, Arkansas s Talimena Scenic Drive och New Yorks Mohawk DRAGVÄG Byway. De United States Forest Service har även ett gratisnummer som gazers kan ringa för att få reda på var den höstfärger är på topp.

beroende på region, finns det olika träd som har vackra höstfärger. Maples till exempel finns det flera olika sorter-och varje typ har sin egen utmärkande grupp av höstfärger. Till exempel blir Hedge Maple gula eller guld medan de japanska Maple kan orange, gul, röd eller lila. Som namnet antyder, vänder Crimson King Maple i en rik röd-orange visning av färg. Den gemensamma Sugar Maple har underbara blad som är orange och gul i mitten.

När hösten färgerna är som störst, björkarna har också vackra blad. De flesta sorter av björkarna inklusive Paperback Björk, Europeiska White Birch, och europeiska Hornbeam gulnar under hösten. Den Kousa Dogwood är alltid iögonfallande i höst med sin lila-röd till mörkröd färgade blad. Både amerikanska Beech och Europeiska Beech blir gul, brons, och brunt. Många föredrar att hitta den djupt röda på Sour Tuggummi eller svart Gum träd.

I fjällvärlden, aspar strö sluttningar med fickor på inspirerande gul eller guld. Kontrasten mellan den lysande gula och den djupa gröna av vintergröna träd gör fantastiska fotografier. När det är rusningstid för att visa asparna, folk gör veckolånga utflykter-eftersom när byig vind börjar blåsa kommer bladen snabbt blåsas till marken.

Slutligen, det majestätiska ek har också ett levande utbud av höstfärger. The Scarlet Oak, Pin Ek, engelska ek, rödek, och östra Oak är säker på att smälla varje fall. Färgerna varierar från röd till blodröd och brun till brons. Till och med Red Oak i sig kan ha en gula blad. En explosion av färg-antingen i stan eller runt på landsbygden-är en fröjd för ögat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.