Vilka olika typer av hänglås?

Hänglås är en prisvärd, bärbar sätt att säkerställa den privata eller värdefulla föremål, hemma eller borta, eller ens i ditt företag. De är behändiga och enkla att använda. Det finns olika mönster och stilar att välja mellan beroende på vilken typ av säkerhet du behöver.

är tillverkade av massivt eller legerat stål, är tunga hänglås byggd för att motstå kraft. Medan mässing är ett utmärkt material för att motstå väder och rost, är det en något mjukare metall som inte kan motstå nyfikna eller styckning samt hårdare stål. Stål eller legering hänglås kan täckas med särskilt utrustade plasthölje för att skydda dem från väder och vind.

Bortsett från skillnaderna i material som används för att tillverka hänglås, finns det också skillnader i konstruktionen av låsanordningar. Kombination hänglås finns med en uppringd design, eller en tumme platta knappsatsen på sidan eller botten av låset. Du kan välja kombination hänglås som kommer med en fast kombination, eller de som låter dig välja dina egna nummer. De senare har ofta igen ställbara, så att du kan ändra kombination när som helst.

"tapp" hänglås har samma grundläggande struktur som kombinationslås. De har en bygel , den krökta del i toppen som löper genom en kedja eller ett spänne innan halka in i kroppen på låset för att säkra den och en bas. Knappat lås brukar ha ett nyckelhål i botten av basen istället för en skala eller digital numeriska tangentbordet. De kommer med två nycklar så man kan placeras i en säker plats så att den andra är försvunna eller en kan ges till en annan person som behöver tillgång till låst område eller objekt.

Kombination hänglås som också tillåter viktigaste tillgång är perfekta för barn som vill låsa sina skåp i skolan eller kedja och lås sina cyklar. Skall de glömmer bort kombinationen kan de använda nyckeln. Det är en god idé att skriva ner kombination i en säker plats hemma och hålla den med extra nyckel.

Vissa företag tillhandahåller hänglås i ljusa färger och trendiga finish. Barn tycker om möjligheten av olika val, men dessa stilfulla hänglås är också attraktivt för vuxna, som kan bli berörda av estetik och säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.