Vilka olika typer av Windows?

olika typer av fönster som ofta finns i ett hus eller en byggnad innehålla följande: fönsterbredd fönster, dubbel hängde fönster, glidande fönster, markis Windows, Windows bild, burspråk, jalusi fönster, franska fönster, fönster lagringsbehållare, viktorianska fönster och fönsterramar. Alla dessa fönstertyper är olika i design och är avsedd för olika delar av en byggnad eller byggnad. Till exempel, för de ger rummen en känsla av rymd och har stora rutor, lagerblad och franska fönster är oftast hittas i sittande och vardagsrum områden.

Markis fönster är utformade för att placeras högt upp på väggarna. De ger ljus och underlätta cirkulation av luft när den befinner sig på rätt sätt. De är speciellt användbar för sovrum där de konkurrerande anspråk av privatlivet och ljus måste beaktas. De är utformade för att vara knäckt till en begränsad bredd, men öppnar inte helt Casement fönster, på andra sidan, är avsedda att öppnas helt och släppte in en full uppsättning av frisk luft. När man fastställer platsen för fönstertryck fönster är det viktigt att komma ihåg att de vev öppna och inte glida, vilket innebär att de är lättare att manövrera än många av de andra typer av fönster.

Dubbel hängde fönster sägs ha unikt designelement, eftersom de ger den översta rutan öppnas medan botten fortfarande är fast. Detta innebär att de ofta finns i barnens sovrum när de ger god ventilation och garantera säkerheten för rummets invånare. Deras mix av säkerhet och innebär ventilation att dubbla hängde fönstren är också ofta i kontor och kök. En annan typ av fönster som vänder sig till särskilda behov är det glidande fönstret. På platser där utrymmet är av premie, kommer detta fönster skriver till sin rätt. Den glidande mekanismen i fönstret innebär att de är lättare att driva än crank ut fönster och är perfekta för de delar av en byggnad som inte kommer att tillåta en mer utrymme hungrig fönster som ska installeras.

burspråk är en gammal klassisk och har valts ut genom åren för sina stora, rymliga rutor som ger bra belysning och ger god och flera vyer från många olika håll. Burspråk är idealiska för familjerum, levnads-och vardagsrum och var som helst där en känsla av öppenhet och ljushet är viktig. Likaså bilden fönster används ofta för att ge en byggnad invånare fri utsikt på utsidan och låt den maximala kvot av ljus. De befinner sig ofta i rum som har dålig tillgång till ljus och i hallar. De är inte öppen och därför är ofta placeras där ljus är ett problem, men ventilationen inte.

persienn eller luftningsgaller, fönster levereras komplett med metallklämmor och lister glas. De möjliggör en byggnad invånare att kontrollera mängden ljus som tas genom att vrida på öppna och stänga mekanism i fönstret. Hopper fönster har visat sig användbart i källare på grund av deras squat, avlång design. De maximera ljus, ger god ventilation och kan bli föremål för ett antal begränsade utrymme layouter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.