Vilka är fördelarna med stål fasadbeklädnad?

När man bygger ett nytt hem eller remodeling en befintlig bostad, det finns alltid frågan om rangerbangård. Vilken är den bästa och mest prisvärda alternativet? Vilken typ av brädfodring ger mest värde för pengarna, är den mest hållbara, och kräver minst underhåll?

De val som i allmänhet består av trä, vinyl, aluminium, stuckatur, betong eller stål. På en allt större bas, är husägare som väljer den sista alternativet. Även stål spåranslutning inte kan erbjuda det lägsta ursprungliga utgiften, lönar det sig många gånger om i det långa loppet. Dessutom innehar stål många fördelar som inte kan motsvaras av sin mer traditionella motsvarigheter.

En av de främsta fördelarna med stål ligger i dess hållbarhet. Det kan ta skada, med stor möda, men det är sällan förstörs. Till exempel i fråga om en hagelstorm, vinylbeklädnad är ofta kvar trasig, sönderriven och full av hål, medan stål ytterväggar förblir intakt. Dessutom är stål ytterväggar mycket resistent mot både eld och vatten.

En annan fördel av stål brädfodring faller under kategorin av enkelt underhåll. All den omsorg som krävs är tillfällig, grundlig tvättning med en trädgårdsslang. Det är inte rost, chip, röta, eller flagna band av färg. Det finns ingen risk för insektsangrepp, och aldrig behöver nytt målas. Detsamma kan inte sägas för trä, vinyl eller aluminium rangerbangård.

Tack vare modern produktionsteknik, kan stål ytterväggar nu köpas i ett stort urval av färger, stilar och texturer. Under år Tidigare var stål installerades på ungefär samma sätt som vinyl, trä eller aluminium sidospår. Detta innebar att det var oundvikligt små skillnader mellan de enskilda avsnitten. Dessa luckor kan leda till skador på vatten, invasion av insekter och små gnagare, och en hög grad av värmeförluster.

Tack vare uppfinningen av sömlösa sidospår utformade, och konturerade den exakta mått för varje enskilt hem, sådana problem ett minne blott. Sömlösa spåranslutning mäts, bitar, och formade på det faktiska byggarbetsplatsen och sedan bokstavligen virad runt ett hem.

På grund av lägre kostnader, förregling vinyl och sidospår aluminium är fortfarande storsäljare på marknaden. Dessutom kommer ett stort antal villaägare föredrar alltid tradition och utseendet på en trä exteriör. Men för de som söker den bästa avkastningen på sina investeringar, och den största lätthet av vården, är stål ytterväggar särklass det bästa valet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.