Vilka är fördelarna med en Fake gräsmatta?

lördagseftermiddagarna tillbringade svettas i solen samtidigt som du trycker en gräsklippare på gården är inte längre ett krav för dem som inte har något emot en liten konstgjord tillbehör. I gräsmattor, alltså. Tillverkarna säljer nu falska gräsmattor som visuellt är nära den verkliga affären, och konsumenterna är ivrigt att beställa upp dessa rullar med glans av flera skäl. Fake gräsmattor finns i många olika stilar och längder för att passa in sig på den köpare, och flera alternativ finns tillgängliga i budgeten-vänliga avdelning samt bättre kvalitet, hög slutprodukten lista.

Den största fördelen med en falsk gräsmatta är uppenbar. Fake gräsmatta köpare som tidigare tillbringat stora delar av tiden på gården underhåll är inte längre bundna till gräsklipparen när de hellre göra något helt annat, men de har fortfarande en vacker gräsmatta. Med tanke på hur många timmar som tillbringas klippa för att hålla gräset i en estetiskt tilltalande och gemenskap önskad längd, det är en avsevärd tid sparas. Den andra skönhet en falsk gräsmatta är att den kan njutas hela året, oberoende av väder.

En annan fördel med en falsk gräsmatta, särskilt för de som bor i ett torrt klimat, är avskaffandet av vattning. Befolkningstillväxt och utarmning av naturresurser tigger om begränsningar av vattenanvändning och en minskning av gräsmatta bevattning kan ha en betydande positiv effekt på vattenbrist. Plus i torrare klimat, även med tung vattning, gräsmattor bli brun medan en falsk gräsmatta fortfarande frodig och grön hela året.

Ett annat miljöproblem kopplade till gräsklippare är den förorening som de släpper ut. Enligt Environmental Protection Agency (EPA), "Att driva en typisk bensindrivna gräsklippare i en timme ger lika mycket smog-forming kolväten som kör en genomsnittlig bil nästan 200 miles under typiska körförhållanden. " Skadliga bekämpningsmedel och insektsmedel kan kastas ut också. Dessa produkter kan migrera i marken och resa med grundvattnet till en sjö, vilket leder till ytterligare förorening. En falsk gräsmatta ger en säkrare miljö för barn och husdjur som tillbringar mycket tid i kontakt med gräs. En falsk gräsmatta blir en stor grön stjärna i den miljövänliga klubben.

Det är lätt att installera en falsk gräsmatta. Ingen personal krävs. Egentligen bör det gamla gräset tas bort, marken planat, då är de falska gräsmattan veckla och införa. Nästa bara ankare gräsmattan med ankare som, lägg till lite sand och borsta igenom det, sedan spraya den med vatten så att den föreskriver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.