Vilka är de olika typerna av Shovel?

En spade är en långskaftad verktyg med en "scooping blad. Det används för att gräva och flytta material. Det finns flera typer av spadar, var avsedd för en viss uppgift eller uppgifter. Några skyfflar som används för att gräva jorden har "foten trampar" på toppen av bladet, tillplattade områden som att vila en fot för att lägga extra kraft. Skyfflar finns också med en mängd olika handtag längder och handtag.

Barn spade. En stor industriell styrka spade för att flytta säd eller snö eller göra städa kallas ibland för en lada spade. Dessa skyfflar har vanligen en platt försprång och är särskilt djup, med höga sidor för att stabilisera lasten.

kol spade. En kol spade används för att flytta högar av kol eller för att flytta kol från lager till en hod eller annat kol transportföretaget. Den har en bred platt kant och dess blad är platt i mitten och böjda kraftigt på sidorna. Kol skyfflar finns med kortare eller längre handtag.

Garden spade. Garden skyfflar skiljer sig från spader på både konstruktion och syfte. Bladet av en spade sträcker sig nästan rakt ner från handtaget, passande det för arbetet på marken, men inte för att lyfta och flytta den. Skovlar, med böjda fastsättning-kallas en hiss-mellan bladet och handtaget, låter användaren spaken lasten.

Standard trädgård skovlar är runda-punkt skyfflar med ett blad som är ca 8 inches bred och 12 lång (20 x 30 cm. ). Det är något böjda i kanten för att upprätthålla lasten. Blommor skyfflar görs för att flytta lite mer delikat i en rabatt, och det är mindre. Square-punkt skovlar, som har en platt nedre kanten, är utformade för att samla in och lyft redan lossade material, inte för att gräva.

snöskyffel. Snö skovlar kan ha blad av metall eller plast, och bladen har ofta åsar. Vissa snöskyffel blad är ganska platt, medan andra har mer av en kurva från botten till toppen. Det finns handtag variationer, exempelvis tee-formade handtag och handtag med kurvor avsedd att göra dem ergonomiskt sundare, och skyfflar snö för att driva snö samt gräva och lyfta den. Några av dessa sistnämnda spade typer har och u-formade handtag som en håller med båda händerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.