Vilka är de olika stora blad?

Eftersom bäddar finns i olika storlekar, så gör arken som täcker dem. Ark storlek bestäms av längd och bredd av sängen och komma i följande kategorier: tvåbäddsrum, dubbelrum, dam, kung och Kalifornien kung. Dessa blad storlekar ses i hela branschen.

Noter storlekar är ganska vanligt med undantag för "pocket"-mätningen lakan. Detta berättar shopper hur "djupt" bladet är, om han eller hon har en extra tjock madrass, eller en med en tryckavlastande. Så om en shopper har en tjock madrass, han eller hon kan söka en djupare ficka, se bladet kommer att vara en bra passform.

Som regel blad storlekar (för lakan): 39 inches (99 cm) bred och 75 inches (191 cm) lång för ett dubbelt ark, 54 inches (137 cm) bred och 75 inches (191 centimeter) lång för en dubbel plåt, 59 inches (150 cm) med 79 inches (201 cm) för queen-size sängar, 80 inches med 80 inches (203 cm) för en kung plattor, och 72 inches (183 cm) av 84 inches (213 cm) för ett Kalifornien kung. En shopper kan förvänta blad storlekar att vara 20 till 30 inches (51 till 76 centimeter) längre och bredare för lakan i varje storlek.

Noter storlekarna är standardiserade eftersom madrass storlekar är desamma i varje butik. En shopper måste kunna kontrollera ark storlekar med förtroende i någon affär och vet att bladet storlekar kommer att rymma henne sängar när hon kommer hem med sängkläder.

Noter storlekar, vävtekniken och kvalitet avgör sängkläder priser. Eftersom Trådantal vanligtvis betecknar en högre kvalitet blad, detta är en bra jämförelse med bland varumärken. Självklart, ju större lakan, desto högre pris. Ju högre Trådantal, desto högre pris, liksom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.