Vilka är de bästa organisationskommittén Systems?

Det finns många olika sätt att organisera ett hem. Med de många organisera system till förfogande, verkar det som att det inte finns anledning för någon att vara oorganiserade. Tyvärr kan organisera bidrar endast så mycket. Organisera systemen fungerar för människor som bara har vad de behöver, men de flesta av oss inte falla i den kategorin.

Anledningen till att många av oss tycker organisation så svårt eftersom vi försöker organisera saker som vi egentligen inte har någon användning för. Om vi sentimentally knutna till något, hålla något eftersom vi känner att vi bör eller just har samlat en massa saker utan att bli av med något är vi i en situation som är omöjliga att organisera. Det är omöjligt att organisera saker. Organisera system fungerar endast när de har ett tydligt mål, och erbjuder ett hem för allt.

Det första steget mot att effektivt organisera ditt hem är att bli av med allt som du inte behöver. Detta kan vara en smärtsam process som du rensar åren värde av ackumulerade röra. Jobbet kan verka oöverstigliga först, så det är viktigt att dela upp det i små, du enkelt bitar.

Arbetet med ett rum eller en plats i ett rum, och begränsa sig till ett visst belopp av tid. Till exempel säger själv att du kommer att arbeta i sovrummet i en timme om dagen tills den är klar. I slutet av timmen, städa upp området, och lämna det för dagen. Alltför många av oss är frestad, när vi väl kommer igång, att fortsätta arbeta tills vi är klar. Efter två eller tre tio timmar om dagen alla våra köksluckor kan vara fläckfritt, men vi kommer att bli så utbränd att vi inte fortsätter med den utrensning, och vi får inte ens behålla det vi har slutförts.

När du är rensa ett område, dela allt i tre högar: objekt som du vill behålla, objekt som du vill kasta bort, och poster som du vill ge bort. Vara hänsynslös. Om du inte har använt något i ett år, vet inte varför du har den, eller inte tror att du kan använda den igen någon dag, kanske, bli av med den.

När du har rensat ditt hem av överskott, organisering kommer att vara enkla. Välj ett organiserande system som tilltalar dig och du kommer vara mer benägna att behålla den. När du har att organisera system, är det viktigt att du och alla andra i familjen använder den organiserande systemet. Om alla lägger allt på att de använder sig när de är klara med det och inte köpa saker som de inte behöver någon av de olika organisera system som finns fungerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.