Var ska jag placera min julgran?

Under en natt semester driva igenom olika områden, är det inte ovanligt att se en fullt inredd och tänd julgran väl synliga i en stor bild fönster, tillsammans med den vanliga utomhusbelysning skärmar. Andra husägare kan dock välja att placera sin julgran i ett mindre synligt hörn av vardagsrummet, eller använda en mindre konstgjord träd på ett bord står för att spara utrymme. Det finns inget ett rätt svar på var du ska lägga din julgran, men det finns ett antal saker att tänka på i förväg.

En levande julgran har ofta ett fåtal behov som påverkar om det kan placeras. Om granen är relativt stor, kan den behöva mer stöd än ett träd stå ensam kan erbjuda. För att förhindra oavsiktlig tippning, kan du behöva ansluta några ytterligare guidekablar till trädet, tillsammans med att installera stöd krokar i väggen reglarna. Om du har en större levande julgran och stabilitet kan vara en fråga, du troligen vill placera träd i ett hörn av vardagsrummet och använda intilliggande väggar som din förankring punkt.

En stor konstgjorda träd kan visa sig vara mer stabil än en motsvarande levande julgran, så du bör ha några fler alternativ på dess placering. Om du har en stor bild fönster mot gatan, en väl upplyst konstgjorda eller mycket stabilt levande julgran skulle passa fint. Se till att du har ett tillräckligt antal eluttag i närheten till makten trädets ljus. En viktig sak att tänka på när du visar en julgran i ett stort vardagsrum fönstret är en viss förlust av privatlivet. Var medveten om att förbipasserande kan ha möjlighet att se mer än de juldekorationer under rätt ljusförhållanden.

Många människor som bor i trånga kvarter eller lägenheter ofta väljer en mindre konstgjord julgran utformad för att passa på en bordsskiva . Denna typ av julgran har den fördelen att överföra, men stabiliteten och synligheten kan vara ett problem. Se till att område avsett för julgranen displayen är stor nog att rymma trädbestånd och höga nog för enklare Utsmyckning och display. Eftersom dessa mindre konstgjorda julgranar får plats nästan var som helst kanske du vill överväga den visuella balansen i ett rum. Du kan centrum ett mindre träd framför en icke-öppen spis mantel, till exempel, och expandera dekorationer från den centrala kontaktpunkten.

När ett levande julgran, kom ihåg att måste du fylla montern med vatten och andra näringsämnen regelbundet. Försök att inte välja ett område som skulle göra denna uppgift oöverkomligt svårt. Vissa husägare har varit kända för att rigga upp en tratt och slang system som tillåter dem att fylla på reservoaren trädbestånd utan att ta bort granen kjolen. Du kan också undvika att placera ett träd i en hög trafik område eller direkt framför en viktig strömbrytare eller säkringsskåpet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.