Vad som är bra Feng Shui för kontor?

Karma, Chi, den kraft, vad ni vill kalla det, är konsten att feng shui om att attrahera de bästa energier i ditt liv. Gemensamma principerna för Feng Shui kretsar kring balanserad designelement som välkomnar god chi, fyll kroppen med positiva influenser, och ta energi och föryngring i dagliga aktiviteter. Feng shui är inte bara tillämpas på hemmaplan, men på arbetsplatsen också. Vid fastställandet av god Feng Shui för kontoret, följ dessa enkla steg.

Balans yin och yang: När det kommer till inredning, hitta ett sätt att balansera mörka och ljusa färger. Om ditt skrivbord är en mörk färg, måla dina väggar en mjuk färg. Försök att även balansera hårda och mjuka material och komponenter kontor. Om en hel del metall ingår, t. ex. ett arkivskåp, dator eller bank säker, balansera metall med jord krukväxter, en liten rinnande vatten fontän, och gott om solljus och luft.

Placera dig själv på kommando: Arbeta aldrig med ryggen mot dörren. Alltid placera skrivbordet så att du direkt möter någon som träder i din arbetsyta. Om det inte är möjligt att göra detta, försök att placera en liten spegel av ditt skrivbord så att du kan se vem som kommer och går. Denna gest symboliserar att du ivrigt tar emot lycka och möjligheter, snarare än att vända dem ryggen.

Undvik spetsiga växter: Cactus och andra pekade växter gör för dålig Feng Shui, som spikar kan jaga iväg bra chi . Välj växter som är välkomnande, friska och gröna. Bambuskott, blommande växter och inomhus buskar är bra val för kontoret Feng Shui. Tänk på att hålla växterna levande och att snabbt göra sig av vissnande eller ruttnade växter, då kunde de bjuda döda energi att hänga runt ditt skrivbord!

Håll rymden ren: oorganiserad, röriga högar och oändliga skräp inte bara jaga bort bra energi, uppmuntra de dåliga energi att hänga runt. Mess inte bara väger ner en arbetsplats, men enligt Feng Shui för kontoret principer tror man att väga ner din kropp och själ också. Bra kontor feng shui säger att regelbunden hushållning inte bara håller kontoret rent, men gör underverk för kropp och själ också.

Titta negativitet: Om din kontoret har för många fönster eller är konstruerad av genomskinliga väggar, kan du känna dig sårbar för attacker. Häng persienner eller andra föremål hindra plirande ögon och oönskade synlighet. Ta inte mer än göra det, men som ni vill ha bra chi att se dig. Kom ihåg, när det gäller Feng Shui för kontoret, är balans nyckeln.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.