Vad som är bra Feng Shui för Hem?

Feng Shui (uttalas Fung-Shway) är en forntida kinesisk konst. Ordagrant översatt betyder det "vind och vatten. " I kinesisk kultur, mild vind och klart vatten är en symbol för god skörd och god hälsa. Feng Shui för hemmet har utvecklats under tre tusen år sedan, bygger på tanken att världen är full av energi, eller chi. Chi är en taoistisk idé att marken är levande och överfyllda med energi. Denna energi kan manifesteras genom olika objekt i din omgivning, påverkar olika aspekter av ditt liv.

Feng Shui för hemmet bygger på tanken att genom att ändra din miljö kan du ändra ditt liv, vare sig gott eller ont. God Feng Shui är god utkomst, eller lycka. Även känd som Sheng Chi, kan det beskrivas som en känsla av upliftment eller välbefinnande. Feng Shui kan vara bra för både din hälsa och mentala tillstånd.

Feng Shui för hemmet kan ske på flera sätt. Ba-Gua, en åttakantig karta för Feng Shui, är det vanligaste sättet. Den kan användas för att dekorera och arrangera ditt hem. Ba-Gua använder färger, naturliga element, och områden liv för att åstadkomma god Feng Shui. Till exempel anges de nordliga läge på kartan vatten som element, blå och svart som färger och livet område i yrket och väg i livet. Dessa bör införlivas i den delen av ditt hem. Detta skulle vara en bra plats för ett hemmakontor inrättas, kanske med ljusblå väggar. Svart skrivbord statyer, och en liten inomhus fontän

Ett annat sätt att utföra Feng Shui för hemmet är genom användning av kristaller, klockspel, och vatten. Kristaller eller stenar i vissa typer kan användas i hemmet eller arbetsmiljöer att främja god Chi. Varje område av Ba-Gua har färger och stenar associerade med det. Förbanden är användbara i många delar av Ba-Gua, symboliserar ljud eller vind. Vatten kan användas för att symbolisera kreativitet. Andra saker som främjar en positiv Feng Shui är träd och växter, konstverk och djur statyer.

Det finns många fördelar med att använda Feng Shui för hemmet. Det kan resultera i mer energi, god hälsa och en känsla av empowerment. Att tro på möjligheten att ändra din omgivning att förändra ditt liv kan även öka din självkänsla. Öva Feng Shui kan orsaka en ringar på vattnet. Som en sak i ditt liv bättre, allt annat verkar bli bättre också. Varje aspekt av ditt liv påverkar andra.

Bra Feng Shui finns i mer än bara bostäder och arbetsplatser. Gick förbi en park, med frisk luft, dagsljus och stor öppen plats, kan leda till en upplyftande, glad känsla. Vissa platser tycks bara naturligt att du känner dig bra, oavsett om du är fysiskt där eller bara tänka på det. Dessa platser har god Chi. Genom att använda begreppet Feng Shui för hemmet, är det möjligt att uppnå samma känsla i ditt hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.