Vad ska jag titta efter i förråd?

förråd finns i en mängd olika märken, storlekar och modeller. Normalt skjul av trä, hård plast, eller metall. Vid beslut vilken typ av modell är rätt för dig, bör du bestämma skjulet storlek du önskar, kostnaden för material eller utrustning, och besluta om detta kommer att vara något du kommer att bygga själv eller anlita en entreprenör att bygga.

Små Rubbermaid snap-together skjul finns nu tillgängliga för konsumenten. Dessa modeller är tillverkade av ett hållbart hårdplast och kräver nästan inga skruvar, till spikar eller verktyg installera. Konsumenten kan knäppa ihop ett antal plastdetaljer och en fristående byggnad kan byggas på några minuter.

Om du är händig och vill bygga din egen lagring skjul kan träet det bästa materialet för dig. Kits finns tillgängliga på de flesta stora hårdvara stormarknader. Din kit köp ger dig med alla två-för-fyra, utomhus paneler och bitar "waferboard" du behöver. När du har ram skjulet med hjälp av två av fyra, kan du lägga den panelklädda väggar, dörrar och tak för att slutföra projektet.

För dem som föredrar metal skjul, bör du kunna sätta ihop din byggnad i rimlig tid, men du kommer säkert att behöva ett batteri borr eller en skruvmejsel för att slutföra jobbet korrekt.

Vilken byggnad modellen är rätt för dig kommer ner till en fråga om val och ofta budget. Även plast och skjul metall kan konstrueras snabbare än trä skjul, saknar de så kallade "curbvädjan" av trä skjul. Med en trä skjul, kan ägaren alltid ge det ett lager färg eller ändra en byggnad färger för att ge den ett nytt utseende. Detta är inte fallet med en plast-eller metall byggnad.

En konsument som vill köpa en också en byggnad bör avgöra vilken typ av hyllor eller lagringssystem, om några, kommer med i skjulet. Organisera en trädgård verktyg, cyklar, utomhus leksaker, gräsklippare och andra liknande objekt är ingen liten uppgift. Ägaren bör också undersöka olika material (lättbetong, cement, asfaltläggare tegel, sten) finns att använda för skjul golvet, och se till att låsen är installerade på skjulet dörrar för att skydda varorna inrymt i boden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.