Vad ska jag plantera i en Pizza Garden?

En pizza trädgården är ett roligt, pedagogiskt och bra familjeaktivitet. Barn och vuxna älskar att titta på en liten planta växa från ett frö eller knopp till något gott. En pizza trädgård kan innehålla ingredienser som familjen har på sin pizza.

Det populäraste sättet att bygga upp en pizza trädgård är att göra en 8 fot (2,4 meter) cirkel med plantering området. Det kan delas med tegel, kantning, eller trä avdelare i sex till åtta trianglar precis som en pizza slice. String kan också användas genom att knyta det till ett spel i mitten av cirkeln. Varje skiva kommer att växa en annan pizza ingrediens. Liksom andra grönsaker trädgårdar, behöver en pizza trädgården att planteras i full sön

Den första "bit" i trädgården bör hålla tomatplantor. De populäraste att välja är romer eftersom de har en söt smak och en pasta konsistens. En mycket vattnig tomat kommer att göra en mycket vattnig sås, vilket i sin tur kan kräva en blöt pizza. Tomater bör stödjas med burar vid behov. Fyra anläggningar kommer att ge massor av tomater.

Nästa bit av trädgården kan ha ett av flera örter, eller om att arbeta med en liten trädgård kan hålla alla de örter som krävs. Några populära örter att använda är oregano, timjan och persilja. Den enda väsentliga ört till en stor pizza är basilika. Det finns många sorter av basilika, men söt basilika är mest rekommenderas. Om plantering en ört per skiva, använda tre av varje typ. Om plantering flera örter i en bit, växt bara en av varje för att spara utrymme.

Nästa, topping av trädgårdsmästare valet är planterade i alla de resterande skivorna. Lök är ett populärt val och kan vara röd, vit eller gul sort. Så många som 30 uppsättningar av lök kan planteras i en skiva.

Peppers är också ett bra alternativ, med grön och röd paprika att lägga lite färg på en grundläggande pizza. För dem som åtnjuter en kick för deras pizza, en kryddig peppar som jalapeño kan ge det. En till två plantor av varje peppar typ kommer att räcka.

Efter planterade, brunnsborrning och marktäckning med en butik som köpts trädgård kompost eller annat organiskt material. Många pizza trädgårdsentusiaster vill använda halm eftersom den påminner riven ost. I ungefär två månader växterna kommer att vara färdiga och kan skördas. Tomater blir sås att sprida på skorpan, kan örter användas i såsen eller strös på pizza, och topping till med riven ost.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.