Vad gör olika färger Roses Mean?

Rosor är den ultimata blomma till uttryck av känslor. Som en gåva kan rosor uttryck för olika saker om personen som tar emot dem vet symboliken är knutna till de olika färgerna på rosor. Under årens lopp har de betydelser bakom olika färger på rosor utvecklats till att omfatta många känslor. Innan du beställer en bukett rosor för leverans eller att tolka möjliga betydelsen bakom det sista bukett rosor du fick läsa om att lära sig betydelser i samband med många vanliga färger på rosor.

Rött är den vanligaste viss färg på rosor. Rött betyder kärlek och passion. True röd är den ros för älskare. Fiery röda rosor betyder passion, samtidigt som kardinal rött symboliserar önskan. Fullt blommade röda rosor bästa förmedla budskapet "jag älskar dig", medan röd ros knoppar är ett sätt att uttrycka kärlek för första gången.

gula rosor en gång betydde svartsjuka, men i dag de gula ros betyder vänskap , känner kärlek och familjelycka. Gula rosor kan också vara en lämplig känsla att uttrycka sympati. Orange rosor symboliserar ett uttryck av stolthet eller förvåning, medan persika rosor symboliserar uppskattning och lust. En bukett orange rosor vore lämpligt för en examen eller för att fira en befordran, medan persika kunde uttrycka uppriktiga uppskattning för någons prestationer.

Rosa rosor betyder elegans, RESPEKTABILITET och poetisk romantik, utan allvaret kännetecknas av rött. Rosa rosor är mer lättsam än röda och kan betyda enbart beundran eller sötma trodde. Ljusrosa rosor kan betyda både sympati och vänskap, medan mörka rosa är en symbol för uppskattning och tacksamhet. En blandning av rosa och röda rosor betyder en romantisk relation.

Vita rosor brukar kallas för "blomma av ljus" och är brudens rosor. De symboliserar enighet, ärlighet, lojalitet, renhet och en kärlek starkare än döden. Vita rosor kan blandas med röda betona betydelsen av kärlek, medan vita rosenknoppar är en lämplig gåva till en ung flicka från hennes far.

lila rosor representera majestätiska härlighet och kan symbolisera evig kärlek, samtidigt som lavendel eller lila rosor betyder kärlek vid första ögonkastet eller början av verkliga känslor. Lila rosor är lämpliga för bröllop årsdagar än 25 år och som minnesmärke blommor för en förlorad make. Deep Purple rosor bör reserveras för intima situationer.

Svarta rosor är en symbol för döden. Många människor anser svarta rosor som ett omen, men de kan betyda ändra eller föryngring vid horisonten, som några rosenknoppar vara svart, men sedan blommar i Crimson Red. Innebörden av svarta rosor kan inte förstås eller väl emot som en gåva, så du bör undvika denna färg om du är alls osäker på mottagarens övertygelser.

Många färger av rosor finns i olika nyanser, som kan betyda lite olika betydelser i deras primära färger. Blanda olika färger tillsammans i en bukett är ett utmärkt sätt att förmedla en blandning av känslor när en känsla är inte nog.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.