Vad finns olika typer av Lint filter?

Lint filter enheter som används med kläd. Det främsta syftet med en luddfiltret är att fånga upp ludd när det matas genom lufttorkaren ventilen. Detta ludd består av fibrer som finns på de kläder som blir löst och faller av under torkningen. Lint filter kan enkelt tas bort för att torka bort det fångade ludd, då ersättas för nästa tvättprogram.

Den väsentliga utgör alla lint filter är densamma. Lint filter bildas med en hård, semi-flexibel plastram som hjälper dem att behålla sin form. Inom ramen är en liten skärm, som tjänar till att filtrera ludd. Dessa ludd filter kan införas i ett delområde inom den torktumlare som är särskilt utformade för att passa ludd filter rekommenderas av tillverkaren.

När ludd filter skjuts in i särskilda fack, fungerar de som en barriär mellan torktumlare och resten av ventilationssystemet. På detta sätt är ludd fastnar i luddfiltret när det lämnar torktumlare. Detta hindrar ludd från fastnar i de långa, rörformade bifogad fil som leder till utomhus ventilen. Detta utomhus ventil fungerar som ett medel för den värme och fukt som skapats inom torktumlare att fly. Utan ludd filter kan ludd fastna inuti det långa röret, vilket gör kläderna att torka långsammare och skapa en brand.

Även om alla ludd filter är gjorda med samma grundstruktur, filter ludd används i olika märken av kläder torkare är inte nödvändigtvis samma. Till exempel ludd filter som används för ett varumärke kan vara lång och ganska smal, medan ludd filter för ett annat märke kan vara kortare och bredare. Av denna anledning är det viktigt att endast köpa filter byte ludd som rekommenderas av tillverkaren. Annars kan ludd filter passar inte riktigt i torktumlare: s fack. Om ludd filter inte passar ordentligt, stora mängder ludd kommer att röra sig förbi filtret och täpper till ventilationssystemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.