Vad bör jag veta om Mortar Repair?

Mortar reparation är nödvändigt att fastställa några sprickor eller luckor i morteln för din tegelbyggnad. Murbruk är ett konkret substans som används mellan lager av tegelstenar att hålla blocken samman till en vägg eller uteplats. Tegel sten eller cement förformade block som används för att bygga väggar och golv.

Brick väggar och golv är avsedd att tåla utvidgas väderexponeringen, men behöver årligt underhåll för att säkerställa att de är i bästa möjliga skick. Ta dig tid att inspektera din tegel minst en gång per år. Titta på tegelstenar för slitage och degeneration. Kontrollera murbruk för att se om det har nöts bort eller har hål.

Borsta bort eventuellt löst material, ren noggrant tegelstenar och gräva ut några smulig mortel. Mät djup hålighet. Murbruk reparation är enkel att göra och förlänger livslängden på din tegelbyggnad. Murbruk är tunga konkret och kan blandas med färgad sand för en visuellt tilltalande utseende.

För att bevara den visuella konsekvens av de befintliga tegel, måste du matcha färgen på murbruk. Det finns två alternativ: köpa matchande sand eller ändra utseendet när installationen är klar. För att få matchande sand, där den befintliga mortel till en lokal murning varvet och be om murbruk för att matcha. För att ändra utseende, använda standard grå murbruk och ålder den med en teabag anpassa sina.

Om du köper sand för att matcha befintliga, köpa mer än du behöver för den aktuella murbruk reparation. Detta kommer att sänka de totala kostnaderna och leder till tillräckligt med material för att tillgodose alla framtida reparationer. När du fyller i murbruk reparation, behöver du en mortel väska, en murslev, en hink för blandning och en påse med murbruk cement.

När du är redo att börja murbruk reparera, blanda sanden med murbruk cement. Följ anvisningarna på påsen av cement för att skapa rätt konsistens. Morteln väskan ser precis ut som en tårta dekoratör påsen och fungerar på samma sätt. Lägg till cement blanda i påsen, och sedan pressa försiktigt cement i kaviteten du reparerar. Murbruket bör 1 /2 "(1,3 cm) över den omgivande tegel ytan.

Spraya mortel med vatten varje dag för de kommande två till tre dagar som är uppsättningar och härdar. Den andra dagen, skrot bort överflödig mortel med murslev. Till ålder din cement, ta en teabag av svart te och dränk den i vatten i tre till fyra minuter och torka av teabag över mortel. De tannin i te kommer färga cement en ljust brun. Tillämpa så ofta som behövs så att murbruket matcher befintliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.