Vad bör jag veta om Gutter Repair?

regn rännor är oftast den del av ett hem utsida som är mest tas för givet, tills något går fel. Gutter reparation kan vara en enkel fråga, om det görs rätt. Det finns några viktiga verktyg och försiktighet vara medveten om vid rengöring och reparation rännor, som kan göra jobbet att gå mycket smidigare.

Det vanligaste problemet som uppstår med hängrännor och stuprör är igensättning. Ränna är föremål för träskor från alla typer av skräp, bland annat bitar av asfalt från bältros, löv och annat organiskt material. Träskor kan vara gemensamma, men de är det enklaste problemet att åtgärda. Det första steget är att ta bort eventuellt skräp som lätt kan tas bort för hand. För övrigt en trädgårdsslang utrustad med ett munstycke går att tvätta smuts och grus ner mot stuprör.

stuprör kan också bli blockerade, vilket blir lite svårare. Om detta händer, når ner genom öppningen i stuprör och dra ut så mycket skräp som möjligt. Det är viktigt att använda gummihandskar för detta steg, eftersom utsatta metallkanter kan vara mycket vassa. Om stuprör inte flöda fritt efter detta, en liten skruv eller rör orm vanligtvis göra jobbet.

Efter träskor, är den näst vanligaste rännstenen reparation fråga som en kommer att möta en lös ränna. Detta orsakas vanligtvis av naglar eller galgar rännstenen arbetar sig lös. Om rännan spikar använts, då de mer stabila rännstenen galgar kan ersättas. Minst tre typer av rännan byglar kan användas, beroende på husägare föredrar och vilken typ av rännstenen. I vissa fall kan problemet vara att taket fascia-som rännstenen bifogas-har försämrats, vilket gör detta en fråga tak reparation snarare än en rännsten reparation.

Den tredje vanligaste rännan reparation är att fastställa läcker runt leder och stuprännor. Lappa läckan eller ersätta en del kommer i allmänhet att lösa problemet. För lapp måste området rengöras och slipas för att ta bort eventuellt skräp. Hålet kan sedan stängas med glasfiber mesh med takläggning cement för att hålla det på plats. Byta en skadade delen är helt enkelt en fråga om att skära av en lämplig längd, montering i aggregatet, och borrning plåt skruvar metall genom den punkt där det nya avsnittet överlappningar.

En annan, mindre vanliga problem i samband med det sista är att ett stuprör ibland kan bli frånkopplad. Detta är resultatet av skadade eller dåliga anslutningar. Det bästa du kan göra, om möjligt, är att montera anslutningar och fäst dem med spik eller nitar. Som med de flesta rännstenen reparation jobb, en stabil par om gummihandskar kommer att ha nytta här, för att minska risken för skador.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.