Vad är vissa typer av Cactus växter?

Nästan alla typer av kaktusar är infödda till Nord-och Sydamerika, med ett fåtal finns i Västindien. Det finns bara en typ av kaktus som inte växer i Sydamerika eller Västindien, och det är misteln kaktus. Den mistel kaktus finns i stället i hela tropiska områden i världen inklusive Afrika, Amerika, Sri Lanka och Madagaskar. Den Tehuacán Valley i Mexiko har den mest sorter av inhemska kaktusar i världen.

Det finns cirka fem olika grupper av kaktusar som är specifika för deras miljöer. Desert kaktus för massor av sol. Mountain kaktusar är extrema överlevande som använder en päls-liknande täcker behålla från brännhet under dagen och fryser på natten. Havsstranden kaktusar är utmanande krukväxter på grund av deras ständiga behovet av fukt och värme. Rainforest kaktus kommer inte att bevara som sina kusiner, men återfinns ofta i skogen och bort från solljus. Slutligen savann kaktusar är rejäla växter som klarar sig bra i lägre temperaturer, så länge det är torrt på vintern och varmt på sommaren.

Vissa typer av öken kaktus omfatta taggig päron, saguaros, cholla hoppa kaktus, och fat kaktus. Ni kanske känner igen saguaros. Denna höga kaktus har vanligtvis en eller flera grenar och kan ses i Arizona och ibland i västra filmer. Cholla hoppa kaktus också kallas teddybjörn kaktus eftersom dess grenar liknar knubbiga armar en nallebjörn. Låt dig inte luras-dessa är inte gulliga nallar, och om du kommer för nära kan de lätt tappar taggar. Den cholla kaktus taggar kan svullna, vilket ger dem utseende flytta, att hålla fast dig. Ett par nål-nosed tång kan komma till hands om du kollar denna kaktus i sin naturliga omgivning.

Mountain kaktusar som munkens huva, biskopens mössa, eller sand kaktus dollarn är runda ofta i formen, som ni kanske gissat. Andra typer av berg kaktus kan ta en mer form kolumn typ. Den Cleistocactus har blommor som sällan öppet. Den grekiska roten kleistos , där cleistoscactus få sitt namn, betyder stängd.

Seashore kaktus som melon kaktus och kaktus copiapoa säljs vanligtvis på marknader över hela världen. Du kan känna igen dem som den lilla kaktusen bollar upp i ryggar och planterade i lös jord eller små stenar. Även dessa små kaktus är ofta svårt att växa på rätt miljö de kan blomstra.

Orchid kaktus och den amerikanska vintern favorit, julkaktusen, är båda typerna av regnskog kaktus. Undvik att ställa dessa kaktusar i direkt solljus eftersom solen ofta kan bränna sina blad. Blommorna på denna typ av kaktus, särskilt julkaktusen, variera från gult till rött, bland annat rosa och apelsiner. De är mycket vackra och kan lysa upp alla hem mitt i vintern.

Savanna kaktusar såsom indisk huvudmassage, nåldyna, snöboll, eller gyllene stjärna är några av de lättaste att odla kaktus. Blommar är det släkte som ett av de mest populära savannen kaktus och har mer än 171 olika arter. Med rätt skötsel gör de mycket bra i terrarier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.