Vad är några populära Hem modeller?

Bostäder har idag blivit mycket som mode, där man något går. Viktorianska, ranch-stil, mitten talet modern, och den grekiska väckelse stil hem alla kan blanda i samma stad, och även på samma gata. För en person som planerar att bygga eller köpa ett hem, förståelse vissa funktioner av de mest populära hem mönster kan hjälpa begränsa val i ett stort öppet fält.

I valet hem mönster, är det viktigt att förstå vilken typ av utrymme passar köparen. Öppna planlösningar, såsom de som vanligt i ranch, Medelhavet och tropiska hem design, möjliggöra vidöppna rum som ansluter sömlöst till att skapa en känsla av rymd och volym. Mer klassiska mönster, såsom viktorianska, kolonial, Tudor, eller många moderna design erbjuder stängda rum för att möjliggöra för privatlivet, intimitet, och mer flexibel färg och design system. Vet om en öppen eller sluten planlösning bättre passar behov och önskemål kan eliminera minst hälften av de möjliga bostäder.

Det finns många populära hem mönster, men en viktig ny innovation i 21: a århundradet är modulärt, eller mångsidigt, bostäder. Dessa anpassade bostäder skapas med standardiserade delar, nästan som byggstenar. Många kommer prefabricerade med apparater och även anpassade färgscheman. För att skapa ett större hem, kan fler sektioner läggas till. Modulära bostäder är ofta byggda med extrem försiktighet att använda hållbara och miljövänliga material, och är ett utmärkt val för alla som vill ha en grön livsstil.

Människor i varma klimat som vill leva i harmoni med deras naturliga inställning kanske överväga tropisk stil hem design. Dessa öppna planlösningar ofta har inomhus och utomhus passager och öppna gårdar som gör hem en del av landskapet i stället för att slåss mot väder och vind. Tropiska hem mönster ofta har många fönster för dagsljus och får använda nyanser för att stänga ute regn och otrevligt väder i stället featuring glasrutor. Vissa kanske också finns lyx utomhus dusch, gjort privata genom naturliga landskapet.

Hem design som funktion Hantverkare delar är mycket populära i hela USA, särskilt i Kalifornien. Född ur Arts and Crafts-rörelsen i 19. Århundradet, dessa hem placera en premie på noggrann design, vackra material och subtila prydnad. Många Hantverkare hem konstruktioner med omfattande trä och sten, täckt fram-eller baksida verandor, och sten-pelarsalen entréer. Hantverkare hem är eleganta, men kan ofta vara tämligen mörk och kräver omfattande belysning. Men fönstren är ofta konstnärliga och användbara, och glasmålningar är ganska vanligt inslag i denna stil.

Att välja rätt hem kan bli mindre om design estetiska och mer om personlig smak. Design idag kapitaliserar på att bygga stilar från alla tidsperioder och i alla länder, så det är absolut möjligt att ha ett hem som innehåller både Asien och viktoriansk arkitektur, eller Southern Gothic och drottning Anne funktioner. Att hitta ett hem som passar för användning och komfort är mycket viktigare än dess speciella stil eller period äkthet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.