Vad är några olika typer av Vaser?

Vaser har varit populära både utomhus och inomhus sedan urminnes tider. Antikens vaserna har ofta använts för kyrkogården ändamål, men i dag har vi många olika typer av vaser för olika användningsområden. Vaser kan göras från allt från keramik och porslin för glas eller metall. Den dyraste vkind av ASE i världen är det Ming vas.

Ming vaser anses mycket sällsynta och värdefulla. De går tillbaka till Kinas sista kejserliga dynastin i 1386 till 1644. Dessa Ming keramik keramik vaser är mestadels blått och vitt. En Ming vas kan urn-formad eller fågel-formade. En oglaserad ring innanför en röd-brun ring på foten, eller bas, av Ming vas markerar det som en äkta Ming.

Antik grekisk keramik vaser omfatta särskiljande och avancerade målningar. Genom det åttonde århundradet f. Kr. , figurer av människor användes på kyrkogård vaser för att markera gravar. Attiska vaser är svart och röd-tonad och innehåller siffror från den grekiska mytologin som Hercules. Grekiska vaser berättar ofta en historia i användningen av människor och djur siffror målade på vaser. Många antika grekiska vaser funktionen handtag på bredaste delen av vasen.

Glas vaser kan vara klar eller ogenomskinlig. Crystal vaser är ofta skärs i intrikata mönster. Glas vaser är billigare än kristall sorter och de stora stora sådana glas används ofta idag för dramatiska frukt eller blom-skärmar. Bud vaser kan vara gjorda av glas, kristall, porslin eller keramik och är långa och smala. Bud vaser är utformade för att hålla en kvist med en knopp som kommer att blomma i en full blomning.

Keramiska keramik vaser är ofta handgjord och kan ha en rustik, jordnära titta på dem. Men beroende på vilken finish, kan keramiska krukor ser också mycket sofistikerad. Kinesiskt porslin vaser är oftast mycket detaljerad med en huvudsaklig färg röd, gul eller blå.

Modern kyrkogård vaser hålla blommor placeras vid minnesplatsen och många är cylindriska, koniska eller urna-formade. Vissa kyrkogården vaser är konstruerade för att hålla sidenblommor snarare än färska blommor. Granit, marmor, brons och metaller rösterna är vanliga material som används för kyrkogård vaser. Brons är dyrt och kasta metaller billigare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.