Vad är några olika typer av Cribs?

Det finns många olika typer av spjälsängar att välja för din nya bebis. En sak som du bör överväga framför allt är säkerheten i spjälsängen, inte dess utformning. Om du planerar att köpa en begagnad spjälsäng, se till att spjälsängen är bara några år gammal. Ta inte ut spjälsängar från när du var ett barn, eftersom dessa kanske inte har samma säkerhetssystem, som rekommenderade bredden mellan barer, att den moderna spjälsängen besitter. Kontrollera med guider spjälsängen säkerhet för att försäkra en begagnad spjälsäng uppfyller gällande säkerhetsnormer.

De olika typerna av spjälsängar som finns kommer att bidra till uppfylla de flesta förskolor behov. Om du vill undvika att ersätta spjälsängen med en säng i ett par år kanske du vill titta på en cabriolet spjälsäng. Dessa har förmågan att omvandla senare till barnet sängar, och sedan i bäddsoffa typ sängar

Olika typer av spjälsängar som är konvertibla betyder ditt barn kommer att kunna behålla sin spjälsäng eller säng i många år framöver. Detta kan vara ett plus eftersom vissa barn är verkligen fästa vid sina sängar. Det kan vara en stor sorg period då spjälsängen eller sängen måste bytas ut för att rymma ett växande barn. Nackdelen med dessa krubbor omfatta upfront bekostnad. De kan lätt kosta över $ 500 amerikanska dollar (USD).

Om du har minimalt med plats att placera en krubba, kanske du vill titta på olika typer av spjälsängar som kallas bärbara. Bärbara datorer är oftast mindre än vanliga spjälsängar om detta betyder barnet kommer att behöva en ersättare säng tidigare. De är billigare, något mindre än eller över $ 100 amerikanska dollar (USD) och de kan vara utmärkt om du reser en hel del eftersom du kan vika upp dem och packa dem lätt.

En del människor föredrar stil portabilitet och njuta av olika typer av spjälsängar som är rund eller att funktionen skärmtak. Canopy spjälsängar är mycket som vanliga rektangulära spjälsängar, men de har en overhead trädkronorna. Du måste köpa kapell täcker för övre ram, och en del människor oroar damm som kan fastna i trädkronorna. Du kan undvika detta till en grad genom att se till att ändra kapellet regelbundet.

Den runda sängen har blivit mycket populärt på senare år, och de kan kallas lyx sängar barnet världen. De flesta kostar omkring $ 1000 USD eller betydligt mer. Sängkläder är vanligtvis dyrare också. Även om dessa är attraktiva spjälsängar, vill du betala för privilegiet att äga en.

Slutligen, av olika typer av spjälsängar, fortfarande den mest populära standarden rektangulära spjälsängen. Detta är den enkla krubban som många människor känner. Det kan finnas skillnader i egenskaper, typ av trä som används, och olika små designelement. Rektangulär spjälsängar tenderar att vara tillgängliga i den största urval och prisklass, och enkla sängar för dessa cribs tenderar att vara lättast att hitta och måttlig i pris.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.