Vad är några jack-o-Lantern modeller?

Även spooky eller jolly jack-o-lantern mönster samtidigt ha gott om överklagande, en del vill en något mer kreativt dekorerade pumpan för Halloween. Det finns lyckligtvis gott om idéer för snidning eller på annat sätt dekorera pumpor som är både kreativt och roligt. Även om du inte har otroligt konstnärliga färdigheter, kan du fortfarande ta fördel av många jack-o-lantern mönster eller bilda sig en egen.

Om du inte är ett fan av snidning, du behöver inte måste. Du kan säkert måla ansikten och motiv på pumpor, vilket gör att du kan fira Halloween eller ens göra en stor minskning central utan allt kladd. Om du aldrig var den konstnärliga typ, kan din design är lättare att avrättas om du använde stenciler. Du hittar olika typer av schablon för att använda med vanlig pumpa carving kit, men du kan även plocka upp massor av stencil mönster på båtar butiker.

Å andra sidan om du vill jack-o-lantern design som involvera skulpteras, kan du använda schabloner för den här också. Du säkert behöver inte ge din pumpa ett ansikte. Du kan klippa ut konturen av en katt, månen, en minskning löv, eller du kan även använda flera pumpor att precisera ett ord eller en fras som "Bu!" Den naturliga konstnär kan ta ännu längre och skapa mycket avancerade cutout jack -o-lantern design. Verkligen att du är bara så begränsade som din fantasi.

En kul sak att göra är att använda flera ristade pumpor att skapa ett djur. En lång pumpa toppad med en mindre pumpa kan omvandlas till en katt helt enkelt. Skär ut några kilar av pumpa för öronen. Om du är stapling pumpor ovanpå varandra, se till att använda säkerheten ljus och inte ljus, eftersom dessa kan vara ganska lätt att välta.

Även om du föredrar vanliga jack-o-lantern design som spooky ansikten kan du skapa lite och intressanta förändringar. Ge din pumpa ögonbryn, eller en hatt (igen om du använder säker ljus). En konstruktion som kan vara tilltalande är "kräkning inälvor" pumpa. När du har skurit pumpa och ställa upp,

plats pumpa tarmar i munnen och på marken bredvid munnen.

Du kan även variera vilken typ av lampor du använder med din jack-o-lantern mönster och skapa olika effekter. Använd blinkande strobe ljus eller glöd pinnar inuti en pumpa eller använda lampor på en timer eller rörelsesensor att blinka precis som trick-or-treaters komma fram till din dörr. Det sägs att Halloween är en bra tid att vara ett barn igen, för oss alla. Hur ditt inre barn vill wow människor med sin pumpa design i år?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.