Vad är några hem Organisera tips?

med ett organiserat hem kan göra livet lite mindre stressigt, som ett snyggt och prydligt livsrum är lätt att slappna av i. Att veta några hem organisera tips kan hjälpa till att vända ett rörigt hem till en njutbar plats för familj och vänner för att samla . Anordnas kan också bidra till att minska spilltid leta efter försvunna föremål och kan effektivisera huset reningsprocessen.

En av de bästa hem organisera tips är att ta på röran en liten bit i taget. Att försöka organisera ett helt hem på en dag är omöjligt. Organisera köket hyllor är dock fullt möjligt, och det tar bara en timme eller två, troligen mindre. När hantera ett stort projekt, som en overstuffed garderoben, ta ut och sortera ett fält i taget.

När sortera skräp, göra tre högar-saker att hålla, saker att bli av med, och saker som kan gå åt båda hållen. Efter att organisera, omedelbart bli av med högen av saker du inte längre behöver eller vill ha. Om denna uppgift skjuts, kan du aldrig bli av med grejer. Sätt någon produkt du är osäker på i en låda, och satte dem på ett ur vägen plats. Allt du inte hämta inom sex månader kan kastas eller ges bort.

En annan av de bästa hem organisera tips är att rensa ut en del helt efter att du har tagit bort alla röran. Töm garderob, hyllan, lådan, eller vad du kan arbeta med. Att se det tomma utrymmet gör det lättare att planera ut vad som kommer att gå tillbaka i och där dessa saker kommer att gå. Ha en handlingsplan innan man börjar komma bort saker, och vara säker på att det är något som kommer att fungera och att du kan hålla sig till. Att sätta en post som får mycket användning i baksätet av en hög hylla kommer bara leda till problem nästa gång du kommer för det.

Utveckla ett system för att hantera objekt som de kommer in i huset, om det är post, nya kläder, böcker biblioteket, eller något annat. Detta är en av de mest förbisedda hem organisera tips. När röran är borta, många glömmer att hålla sina hem fritt från plotter att organisera lättare nästa gång. Genom att utveckla ett organiserande system är det möjligt att hålla ditt hem dungen gratis. En bricka i det främre farstun kan samla post som måste sorteras, skola papper. En nyckelring innehavaren nära dörren gör det enkelt att hitta nycklar innan du lämnar huset.

Håll objekt där du använder dem. Grytor och pannor, tillsammans med omrörning köksredskap, hör nära spisen. Kokböcker bör också i köket, inte på en bokhylla i vardagsrummet. Genom att sätta saker i närheten av där de får den mest använda, finns det en större chans att de kommer att sättas tillbaka där de hör hemma.

Håll

liknande objekt tillsammans. Rengöringsmateriel, till exempel, kan förvaras i en liten plast tote. På så sätt är det lätt att ta vad du behöver i en resa, och allt är lätt att hitta. Har en uppsättning plats för allt i hushållet. Detta kommer inte bara göra det lätt att hitta, men de kommer också vara lätt att ta hand om. "En plats för allt och allting på sin plats" kan vara en av de äldsta hem organisera tips, men det fungerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.