Vad är några bra Backyard Spel?

Människor turen att ha en bakgård, vare sig egna eller delade, kanske vill hitta nya sätt att njuta av det. Ett sätt att göra detta är att använda området för bakgård spel. Backyard spel kan vara vilket spel som passar området för en bakgård och är roliga att spela i detta sammanhang. Backyard spel skulle kunna vara vad en familj spelar varje söndag eftermiddag. Alternativt skulle bakgård spel är vad du drar ut för den årliga fjärde juli picknick med dina vänner från jobbet. Bra bakgård spel har mycket olika krav för installation, och eftersom det kan vara en stor fråga, det är hur den här artikeln är organiserat.

Backyard Spel med liten eller ingen Set-Up
Kurragömma, mor Får jag?, Säger Simon, Red Rover, staty-Maker, och Tag är bra bakgård spel som inte kräver någon installation alls, bara en massa folk och en tillräckligt stor yta i trädgården för att emot dem. Vissa spel har mycket enkla eller minimikrav. Ficklampa Etikett krävs ficklampor, och Capture the Flag kräver en "flagga" för varje lag. Sparka kan, som du förväntar dig, kräver en kan. Hoppa-rep och alla dess varianter, kräver helt enkelt ett rep, och spel som bocce helt enkelt kräva en uppsättning bocce bollar. Spel av fångst, även Monkey i Mellanöstern eller Keep Away, endast kräver en boll eller en av de många nyligen uppfunnit objekt som seglar genom luften.

Några bra bakgård spel har en komponent som är inställd bara tillfälligt. Detta omfattar krocket, som wickets införs för lek och tas ner efter dem och varje förändring på baseball, t. ex. boboll eller kickball, som kräver fyra baser, en smet ask, och en pitching område, men ibland naturliga egenskaper, snarare än utrustning används i dessa bollspel.

En rad olika spel spelas med en uppsättning som med krita på en hård yta kan bli bra bakgård spel. Fyra torg är en trottoar som spelas med en lekplats boll på en hård yta, men det kan lätt bli en bakgård spel. En stor fyrkantig-storleken varierar-ritas på marken med krita, och varje sida är tudelas att bilda fyra interiör rutor. Regler för fyra kvadratiska förändras över tiden, och det finns olika regler beroende på region. Hoppa hage och alla dess variationer kan också bakgård spel: allt du behöver är en hård yta markerade med krita. Faktum är att många så kallade trottoaren spel spelas på en hård yta på en bakgård. Marmor och uttagen kommer att fungera lika bra. Regler för dessa spel finns tillgängliga på nätet och i böcker.

Backyard Spel med permanent eller semi-permanent Set-up
Det finns flera bra bakgård spel som bäst spelas med en fast installation av något slag. Hästskor är en. Även om du inte behöver bygga en professionell grop för att pitch några hästskor i din bakgård, om du vill att insatserna för att stanna kvar, kanske du vill överväga ett förankring system. Insatserna är placerad 40 fot (12,2 m) varandra, och det måste finnas en säkerhetszon på alla sidor, så en hel del utrymme behövs. Du kan få mer information från de nationella Horseshoe Pitchers Association of America. Det finns hästsko drag av mjukare material och med hjälp av ovan jord stakes, men du bör kontrollera omdömen för att bestämma kvaliteten.

Handbollsplan är ett annat spel som kräver installation. Stången från vilken bollen hängs oftast installeras i betong. Pool spel, så som vattenpolo, naturligtvis kräva att en har en pool, och basket och Horse kräver basket och bygeln, antingen fästs på en byggnad eller på ett stativ. Roligt spel spelas över ett nät, till exempel volleyboll eller badminton, kan spelas på bakgården med ett tillfälligt eller permanent, set-up, medan tennis kräver en mer permanent installation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.