Vad är några alternativ till stearinljus?

Ljus kan användas för att skapa värme och atmosfär i en mängd olika inställningar. I själva verket har ljusen blivit så populärt hemma tillbehör som hela detaljhandeln ägnas åt annat än ljus, med stor framgång. Den enda nackdelen med ljus är den säkerhetsrisk de utgör när de används slarvigt, även oavsiktligt. Denna oro har fått återförsäljare att erbjuda säkrare alternativ till ljus.

För många år sedan var elektriska ljus det enda alternativet till ljus som föreskrivs jämförbara belysning. Men deras brist på aromatiska överklagande oacceptabelt för många människor idag. Den popularitet och överklagande av ljus inte kan skiljas från luktar de producerar. Med alla tänkbara doft tillgängliga, från äppelpaj till fräscha sängkläder, människor vill välja att bränna doftljus som passar deras humör.

Elektriska ljus Warmers, som erbjuder ett säkert alternativ till ljus utan att ta bort deras dofter, träffade scenen i mycket de senaste åren. Dessa dekorativa behållare i olika storlekar för att tillgodose små offergåva ljus till stora pelare och drivs av el för att smälta vaxet utan att tända ljus. Denna särskilda alternativ till ljus skapar den önskade arom, förlänger livslängden på ljuset, och anses säkrare än en öppen låga. Den enda nackdelen är begränsad placering i rummet, eftersom det elektriska ljuset varmare måste placeras nära ett eluttag.

Ett alternativ till ljus för att aromatiska glädje är rökelse. Många människor njuta av dofterna som produceras av rökelse, även om de tenderar att vara mer exotiska än många ljus dofter. Även bränna rökelse inte innebär öppen låga, bör samma säkerhetsåtgärder som skall följas med traditionella stearinljus.

Användning av ljus varierar med de människor som köper dem. Vissa människor köper ljus bara som dekorativa accenter och aldrig har för avsikt att bränna dem. I detta fall kan ett alternativ till ljus vara så enkelt som att fylla en glasburk, vas eller annat fartyg med färgade stenar eller potpurri. På Halloween är ett alternativ till ljus inuti en snidad pumpa den batteridrivna ljus. Kontinuerligt ljus och lampor strobe är tillgängliga som ett alternativ till ljus i en pumpa.

Även om det finns ett alternativ till ljus som passar de flesta människor, många föredrar fortfarande den traditionella Doftljus. Kom ihåg att burken ljus skapar en starkare doft än fristående pelare ljus. Kom också ihåg att ljus aldrig lämnas utan uppsikt och får inte brännas vid mycket mindre än en tum av vax kvar. Var försiktig när brinnande ljus och hålla öppen eld borta från barn och brännbara föremål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.