Vad är några Winter Hantverk för barn?

När det är för kallt att spela ute, kan föräldrarna planera vintern hantverk för barn så att de kan hålla sig sysselsatta på en vintrig eftermiddag. Att göra hantverk är ett bra alternativ till att titta på tv eller spelar tv-spel hela dagen. Det håller barnen inlett en konstruktiv verksamhet och ger dem möjlighet att utforska sin kreativitet på samma gång.

Winter hantverk för barn kan innehålla snögubbar papperstallrik, eftersom de flesta hem har papperstallrikar gömt undan någonstans i ett köksskåp. En snögubbe kan göras genom limning tre papperstallrikar tillsammans i en lodrät linje. Barn kan göra en morot näsa från orange konstruktion papper och använda några gamla knappar för snögubbe ögon. De kan mode en hög hatt från svart hantverk skum och placera den på snowman huvud. De lim mindre knappar eller russin till snögubbe ansikte för att göra en leende mun. Pipe rengöringsmedel är bra att använda om barnen vill göra vapen till snögubbe.

En snabb men kul vinter hantverk för barn är en bild av en vinter scen. Barnen kan rita bilder av pingviner, isbjörnar, isberg, och igloos. Om de inte känner sig bekväma ritning bilderna kan de hitta dem i tidningar eller skriva ut dem från Internet. De kan limma bilderna på en bit blått konstruktion papper. För att göra snö, föräldrar ge barn med bomullstuss eller vadd så barnen kan lägga till fluffiga material till sina arktiska bild.

För dem som älskar att åka skridskor, kan de göra vintern hantverk för barn som berör något så enkelt som en skridskoåkning bild. Först skär barn en bit aluminiumfolie till en rektangulär eller rund form. Denna fungerar som isbana. De sedan limma aluminiumfolie på ett papper. Slutligen tar de ytterligare ett papper och rita bilder av konståkare i färgglada dräkter. Efter borttagning av skridskoåkning folk, de limma dem till "ishall. "

Winter hantverk för barn kan innebära att det görs en snö klot från en ren barnmat burk. Föräldrar hjälper barnen lim en figur på locket på burken. Använd en varm limpistol kommer att bidra till att säkerställa att statyett stannar på plats. Den statyett är tillåtet att ställa över natten så att den är helt torr. Nästa dag, barnen Fyll burken med kallt vatten och tillsätt omkring? (2,5 ml) tesked glitter.

glitter fungerar som "snö" för snö världen. Den förälder hjälper barnet linje locket med varmt lim. Sedan Placera locket innehåller statyett inne i vattnet. Lim appliceras på kanten av locket för att se till att burken är helt förseglad. Efter låta snön världen för att torka, kan barnet skaka den och se snödriva inne i världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.