Vad är kolonialstil av Heminredning?

Colonial stil dekorera går tillbaka mer än 300 år. Den brittiska kolonialstil är detaljerad och elegant. Den amerikanska kolonial stil är inspirerad av brittiska utseende men är i allmänhet mer avslappnad i design.

Duncan Phyfe är förmodligen den mest kända namnet i början av koloniala inredning. Hans mönster inspirerade många amerikanska möbeltillverkare. Duncan Phyfe var en skotsk möbelsnickare som skapade möbler i sent 1700-tal och 1800-talet i New York. Hans amerikanska Colonial soffor skisserat straight-fodrad, kompakt former och rullas slutar. Trä trimmas ofta stoppade soffor i början av koloniala inredning. Phyfe-inspirerade borden hade ofta tjocka tröjor och baser.

Många Colonial hem hade lågt i tak. Tidig Colonial hem skisserat bjälkar och senare, gips omfattas tak var vanliga. Vitkalkade eller putsade väggar var populära och de som i de rikare klasserna hade mönstrade tapeter och /eller stenciler.

Colonial dekorera färger omfattar gula, gröna, blues och jordtoner som rödbrun. Motiv innehålla frukt, blommor och andra natur-inspirerade teman. Brittiska koloniala utsmyckning, eller mer specifikt engelska georgiska använder rika tyger såsom sammet och silke. Draperi är elegant och utarbetade. Chippendale möbler, med raka istället för Queen Anne stil cabriole ben, blev populärt med 1760.

Den amerikanska Colonial dekorera stil började med tidig bitar som farfar klockan och Pennsylvania-tyska glas. Mahogny användes för mycket av den koloniala möbler på sjuttonhundratalet. Björk och körsbär också främjas av tidiga amerikanska hantverkare.

utsidan av klassiska Colonial hem är ofta avskalade med undantag för enkla trim och /eller en vindflöjel. White är en populär exteriör färg färg i Colonial inredning. Blå färg var en gång endast används i mer välbärgade hem sedan, blått färgämne var sällsynta och därför dyra. Många Colonial hem funktionen slutare med fönster på de översta våningarna. Köpare av historiska Colonial hem kanske kan hitta den ursprungliga färgen färgerna på dessa hus genom att titta under lister och i hörn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.