Vad är ett köksskåp Lazy Susan?

köksskåp lata Susan är ett måste för människor som älskar att laga mat eller baka. Det ställer alla dina kryddor, smaktillsatser och bakning leveranser inom räckhåll, utan att ta upp mot rymden. Den lata Susan skåpet är byggt i med resten av ditt skåp, som ger ditt kök en trasselfri utseende. Det finns flera typer av kök skåp lata susans som omfattar D-formad, full runda, halvrunda, njure, paj-cut och blinda susans hörnet.

D-formade köket skåp lata Susan är utformad som skall användas vid regelbundna och skåp hörnet med en med en 45 graders vinkel dörren. Diametern på D-formad Susan varierar från 20 till 32 inches (50,8 cm till 81,28 cm) så att den kan passa en stor variation av skåp djup. Denna mångfald av lata Susan säljs i antingen polymerer, trä eller material tråd med antingen två, tre eller fem hyllor.

Den fullständiga runda köksskåp lata Susan är en av de mest mångsidiga lata susans, eftersom det passar i vanliga, diagonal eller hörnskåp, antingen i nedre eller övre position. Denna typ av lata Susan kommer i diametrar från 16 till 32 inches (40. 64 cm till 81,28 cm), så det passar de flesta storlek skåp. Den fullständiga runda lata Susan säljs i antingen polymer, tråd eller trä, som har beroende eller oberoende, roterande hyllor.

Half runda köksskåp lata susans används i blinda hörn skåp. De använder sig av det utrymme som normalt skulle vara oåtkomliga. När den är installerad, detta lata Susan pivoterna runt och tar saker som finns på baksidan av skåpet framåt. Den halv runda lata Susan passar skåp med dörr öppningar från 12 till 19. 5 inches (30,48 cm till 49,53 cm).

njurformade lata susans installeras i skåp med lös dubbla vikdörrar. Hyllorna på denna stil lata Susan tur oberoende av varandra, vilket gör alla objekt fullt tillgänglig. Njurformade lata susans finns i en, tre och fem modeller hylla.

pie-cut köksskåp lata Susan är fastsatt direkt på skåpdörren när den tillverkas. Detta ger den en skräddarsydd passform, vilket gör varje tum av utrymme fullt tillgänglig. Denna modell av lata Susan säljs med antingen en eller två hyllor i trä, tråd eller polymermaterial.

Den blinda skåpet hörnet kök lata Susan säljs utnyttja utrymmet som annars är otillgängliga. Den har utdragbart hyllplan som aktiveras när en person öppnar dörren eller drar i en spak. Hyllorna med dig leveranser från baksidan av skåpet, på framsidan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.