Vad är en plast Hummingbird Feeder?

En plast kolibri feeder är en rödfärgad behållare som innehåller socker vatten, vilket gör kolibrier mata antingen från ett dropp pip eller, beroende på utformning, genom små hål i locket.

Det finns två olika modeller för plast fågelholkar. Ett liknar en vertikal tub tak i båda ändarna med ett dropp-pip som sträcker sig från bottenplatta. I landskamper och plaströret är röd som kolibrier är naturligt dras till den färgen. Mataren är fylld med socker vatten eller nektar, och normalt hängde på en plats där den är synlig från huset.

Den andra typen av plast kolibri matare är skålformade och kan vara klar plast, men kommer att ha en röd, platt avtagbara lock eller toppen. Tre eller fler små dricka hål är jämnt runt locket. Omger det är en tunn ring eller järnväg ansluten till början av tre armar. Skenan gör att kolibrier att vila medan de dricker, vilket gör denna typ av feeder särskilt lockande. Det hindrar inte heller dropp nektar, är mindre benägna att dra till sig bin, och är mycket lättare att rengöra.

Om plasten kolibri mataren är en hängande typ, kommer upp har en metall hängare. Deluxe modeller levereras med en liten kopp som fungerar som en vallgrav vid basen av hängare. Fyllda med vatten, förhindrar myror från att väcka ner hängaren för att komma till nektar. Vissa modeller kommer med en stång som skruvar in i botten av skålen i stället upp, och kan fastna i marken gör det möjligt mataren för att placeras i en rabatt eller en FÅGELBAD.

Gör din egen nektar är att föredra framför att köpa den, som nektar som säljs i butiker är vanligen röd från färg och innehåller ofta extra ingredienser som konserveringsmedel eller "protein" tillsatser. Kolibrier inte kräver annat än socker vatten, eftersom de får all den protein och vitaminer de behöver från att äta insekter. Den röda färgen också vara ohälsosamt för fåglarna. Det bästa du kan göra för ditt kolibrierna är att följa ett enkelt recept:

Koka 4 delar vatten till 1 del vitt strösocker ren sockerrör socker. Låt det koka i 5 minuter.

Till exempel, om du använt två koppar vatten, skulle du lägga till? kopp socker. Filtrerat vatten är bra men inte ersätta sirap, farinsocker, eller vitt socker som inte är "ren sockerrör. "Detta recept kommer närmast faktiska blomma nektar och bör inte ändras. Kokpunkt blandningen kommer att göra det längre, men låt nektar svalna innan det i mataren! Store extra nektar i kylskåp, och försöker att undvika att göra mer än du använder i en vecka.

Ändra nektar i plast kolibri matare var 2-3 dagar, även om det inte är tom. kolibrierna har goda minnen och kommer så småningom att upphöra tillbaka om nektar upprepade gånger unket. När påfyllning, ta feeder isär och noggrant tvätta den med varmt vatten. (Detta är anledningen till att välja en modell som är lätt att rengöra är smart. ) Om du använder rätt tvättmedel vara säker på att skölja mataren bra.

Det kan ta en stund för de små fåglarna att initialt upptäcka din plast kolibri feeder, när de gör, men de kommer tillbaka ofta. Under väntetiden att fortsätta förändra nektar regelbundet även om det inte är full. Att påskynda sin upptäckt kan du placera en stor röd rosett på galgen.

Kolibrier är vackra att titta på och är mycket unika djur. De är de enda fåglar som kan sväva, flyga baklänges, rakt upp eller rakt ner. Deras vingar flik med en hastighet av 80 gånger per sekund, och så snabbt som 200 tid per sekund under uppvaktningen. Detta kräver en snabb ämnesomsättning som alltid använder energi, därav deras böjelse för socker som de kommer att söka reda på var tionde minut under sina vakna timmar. Kolibrierna bränna någonstans mellan 7. 000-12. 000 kalorier per dag. För att sätta detta i perspektiv, en man i god fysisk kondition bara konsumera och bränna ca 2500 kalorier per dag!

Det finns många arter av kolibrier och Kalifornien är lyckliga nog att ha kolibrierna hela året, men i andra stater de dyker bara säsongsmässigt under vårflyttningen. Många webbplatser är hängivna att följa den årliga migrationen över USA och bjuda in allmänheten att delta i observationer.

plast fågelholkar säljs i de flesta gör-det-själv-butiker, varuhus och djuraffärer, de kan också köpas online. De är ett billigt sätt att njuta av enastående magi kolibrier. När fastnat, kommer du förmodligen aldrig vara utan en igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.