Vad är en motoriserad projektionsduk?

En motor projektionsduk är en vit eller grå skärm som är ansluten till en motor på längs ena kanten. Motorn är inrymt i ett hölje, högst upp på skärmen, tillsammans med en cylindrisk rulle. Denna typ av skärm är mycket populärt i klassrum, föreläsningssalar och utrymmen utställning. Motorn låter skärmen vara diskret flyttas ur vägen.

Det finns flera olika modeller av MOTORISERA projektionsdukar tillgängliga. För att avgöra vilken modell som passar bäst ditt utrymme och dina behov är det viktigt att göra en lista över dina behov. En tydlig förteckning över de krav ökar väsentligt om riktigheten av de citat från leverantörer.

De vanligaste kraven är skärmstorlek, overhead hängande storlek, skärm läge och enkel användning. Dessa poster är alla viktiga faktorer när man väljer en motordriven projektorduk. Invest den tid som krävs för att avgöra exakt vilken typ av skärm kommer att möta dina behov.

Skärm hänger nära samman med den typ av projektion som du har köpt. Projektorn modell du har listas kasta avstånd och den ideala skärmstorlek i produktspecifikationer. Kasta avstånd är hur långt projektorn kan vara borta från skärmen. Den idealiska skärmstorlek detaljer ger tre mätningar: vertikala, horisontella och diagonala. Använd dessa dimensioner vid beslut om storleken på skärmen att köpa.

En motordriven projektionsduk har en motor och lagring rulla längst upp på skärmen. Motorn flyttar rulla fram emot att vecklas ut projektionsskärmen och rullar bakåt för att samla in skärmen. Bestäm exakt hur mycket head space finns och se till att det finns tillräckligt utrymme för motorn. Granska olika installationsmetoder och avgöra vilken som fungerar bäst i rymden.

Placeringen av skärmen bestäms delvis av placeringen av projektorn monterad projektor och den ideala visning läge. Det är mycket vanligt att skärmen ska placeras längst fram i rummet. Kontrollera placeringen av fönster så att de inte är bakom skärmen plats, eftersom det är visuellt störande. Titta på dörren platser och se till att de står bakom publiken.

operativa detaljerna göra eller bryta en installation. Bestäm var att hitta motoriserade projektorduken kontroller för att höja och sänka skärmen. Identifiera strömkälla och utlopp för själva skärmen. Isolera placeringen av högtalarna för bästa lyssnarupplevelse och se till att alla ledningar är gjord av en behörig elinstallatör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.