Vad är en garageportöppnaren tangentbord?

Ett garage knappsatsen dörröppnare är en elektronisk apparat som är tänkt att öppna en automatisk garageport. Knappsatsen innehåller ofta en kod som måste anges i den exakta ordning för att aktivt den automatiska garage dörröppnare. Knappsatsen är bara en av de säkerhetsfunktioner som erbjuds på många standardpaket garageporten.

garageportöppnare knappsatsen ofta kommer i två olika konfigurationer. Den första påminner mycket om en telefon knappsats, med tre siffror som ligger i horisontella rader. Den andra vanliga typen endast har två siffror som ligger i horisontella rader, ofta kräver att det behövs fler rader.

Den vanligaste platsen för ett garage dörröppnare knappsatsen är på utsidan av ett fristående garage. De är nästan aldrig sett på bifogade garage, åtminstone i bostadsområden inställningar, eftersom det helt enkelt andra tillgång till garaget området. Med ett garage lossnat från hemmet, kan den lämpligaste metoden för inträde ske via garageportar.

Ytterligare funktioner kan även vara tillgänglig på ett garage dörröppnare knappsats, till exempel knappar som lyses upp via en bakgrundsbelysning. Detta är särskilt användbart när det omgivande ljuset i ett område är inte tillräcklig för att ordentligt lysa upp knapparna. Bakgrundsbelysningen oftast bara tänds när en knapp trycks in och bara förblir tänd några sekunder och därmed bevara batterilivslängden.

Batteriet är hur de flesta garageportöppnaren knappsatsen modeller får sin ström. Detta batteri är ofta ett 12-volts batteri som kan användas för ett år eller mer innan behöver ersättas. Om el är lätt tillgänglig, kan garageportöppnaren knappsatsen anslutas ett elektriskt system, vilket eliminerar behovet av ett batteri.

Ett annat gemensamt drag för ett garage dörröppnare knappsatsen är en cover. Även skyddet kan göra mycket för att skydda nycklar och elektroniska komponenter från delar och kan därför erbjuda ett tillräckligt skydd. Ofta kan detta vara allt som behövs i områden där det redan finns ett partiellt skydd. Locket är oftast plast och olåst, men låst omfattar kan även finnas tillgängligt, vilket ger ytterligare en nivå av säkerhet.

För dem som bor i hårdare miljöer kan det vara bra att kontrollera recensioner av olika knappsatser och noggrant Läs på förpackningen. Vissa kommer att kunna hantera tuffare villkor utan väldigt många problem. Andra kan snabbt sluta fungera om dåligt väder påträffas flera gånger. Hållbarhet under olika förhållanden är en avgörande faktor.

Ofta kommer de som ska använda ett garage knappsatsen dörröppnare också använda en garageportöppnare fjärrkontrollen. Knappsatsen är faktiskt en avlägsen också, bara en annan typ av fjärrkontroll som erbjuder en högre nivå av säkerhet. Standarden fjärrkontrollen ofta inte behöver denna säkerhetsfunktion, eftersom den används inifrån ägarens bil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.